( اسم، وامواژه از اسپانیایی ) آنتیکوچو: در آشپزی پرو و بولیوی به تکه های گوشت مزه دار شده ( معمولا دل گاو ) که بر روی سیخ گریل شده است، گفته می شود. عموما در حالت جمع ( anticuchos ) استفاده می شود.
در بولیوی، آنتیکوچو معمولا با سیب زمینی و سس بادام زمینی سرو می شود.
... [مشاهده متن کامل]
ریشه شناسی: واژه anticucho در سال 1883 یا قبل تر به زبان اسپانیایی آمریکایی ( ناحیه پرو و بولیوی ) راه یافته که خود برگرفته از antikuchu در زبان سرخپوستان ( کچوآ ) است. anti اشاره به ناحیه شرقی رشته کوه های آند دارد و kuchu به معنای برش گوشت است. نخستین پیدایش آن در متون انگلیسی به دهه 1940 باز می گردد.
منبع: Oxford English Dictionary
در بولیوی، آنتیکوچو معمولا با سیب زمینی و سس بادام زمینی سرو می شود.
... [مشاهده متن کامل]
ریشه شناسی: واژه anticucho در سال 1883 یا قبل تر به زبان اسپانیایی آمریکایی ( ناحیه پرو و بولیوی ) راه یافته که خود برگرفته از antikuchu در زبان سرخپوستان ( کچوآ ) است. anti اشاره به ناحیه شرقی رشته کوه های آند دارد و kuchu به معنای برش گوشت است. نخستین پیدایش آن در متون انگلیسی به دهه 1940 باز می گردد.
منبع: Oxford English Dictionary