پروتئین ۲ - استیل - ۱ - پیررولین یک ترکیب معطر و همچنین نوعی مزه وبو است. در موادی چون نان سفید، برنج یاسمین و برنج باسماتی وجود دارد و سبب عطر و طعم ویژهٔ آنها است. پروتئین ۲ - استیل - ۱ - پیررولین و همسان آن استیل - ۲، ۳، ۴، ۵ - تتراهیدروپیریدین - ۶ می توانند از روش واکنش میلارد به هنگام گرما تولید شوند که شامل واکنش شیمیایی میان اسید آمینه و شکر آلدهید است که به غذاهای قهوه ای رنگ عطر و طعم مطلوبشان را می دهد. هر دو پروتئین ۲ - استیل - ۱ - پیررولین و همسان آن استیل - ۲، ۳، ۴، ۵ - تتراهیدروپیریدین - ۶ ( به انگلیسی: 6 - acetyl - ۲٬۳، 4, 5 - tetrahydropyridine ) دارای آستانه شناسایی بو برابر با کمتر از ۰٫۶ نانوگرم بر لیتر هستند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف
wiki: ۲ استیل ۱ پیررولین