یاکی توری

دانشنامه عمومی

یاکی توری ( به ژاپنی: 焼き鳥 yakitori ) یکی از غذاهایی است که در آشپزی ژاپنی تهیه می شود. در این غذا به طور عمده از گوشت مرغ استفاده می شود و یاکی به معنای کباب کردن و توری در ژاپنی به معنای پرنده است. در این غذا گوشت یا جگر یا حتی پوست مرغ به اندازهٔ یک لقمه بریده می شود و به تعداد ۵–۱ عدد از این قطعات مرغ در داخل سیخ کوچکی از چوب خیزران فرو برده می شود. سپس بر روی زغال یا گاز کباب می شود.
عکس یاکی توریعکس یاکی توریعکس یاکی توری
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس