یانگ چنگ فو ( به چینی: 杨澄甫 ) [ ۱] یا یانگ جآو چینگ، ملقب به چنگ فو یا «پسر سوم»، در سال ۱۸۸۳ به دنیا آمد و در سال ۱۹۳۶ چشم از دنیا فروبست. او در کودکی تحت آموزش پدرش، یانگ جیان هو، قرار گرفت. در دوران جوانی او در راه مطالعهٔ دقیق تای چی کوشش خستگی ناپذیری داشت و در زمستان و تابستان به سختی تمرین می کرد و مهارت او روز به روز بیشتر و بیشتر می شد. در نهایت او تبدیل به رزمی کاری مشهور گردید. در پاسخ به تغییرات جامعهٔ زمان خود و برآورده ساختن نیازهای آن مطابق شرایط زمانه، یانگ چنگ فو با قالب متوسط ( Middle Frame ) پدر خود کار را آغاز نمود و به مرور تغییرات بیشتری در آن اعمال نمود. او به تدریج قالب بزرگ ( Large Frame ) خاندان یانگ را بنیان نهاد که امروزه به گسترده ترین شکل در سبک خاندان یانگ تبدیل گشته است. حرکات قالب بزرگی که یانگ چنگ فو نزدیک به سال های پایانی عمر خود ایجاد نمود، با طراحی دقیق در ساختار، زیبا، رها، آهسته و جاری است و در عین حال جنبه های رزمی آن حفظ شده است. ساختارآن متمرکز و دقیق است که هم راستایی بدن درحرکات حفظ می گردد. حرکات نرم و جاری هستند و با سرعتی یکنواخت اجرا می شوند. ترکیبی از سختی و نرمی، سبکی و سنگینی در آن حاضر است.
تمامی این خصوصیات و مشخصه ها، آن را به فرم نمایندهٔ تای چی چوآن سبک یانگ تبدیل کرده است و الگویی برای تمامی افرادی می باشد که قدم در راه مطالعهٔ سبک خاندان یانگ می گذارند. فرمی که یانگ چنگ فو بنیان نهاده است را می توان در هر کدام از حالات استقرار بالا، حد میانی و پایین اجرا نمود. بنابراین، میزان دشواری آن را می توان بر حسب شرایط و توانمندیهای شخص تنظیم نمود. این فرم جنبه های رزمی حمله و دفاع را در خود حفظ کرده و برای تقویت بدن، ارتقا سلامتی و درمان بیماری مناسب می باشد. بدین سبب است که طیف وسیعی از تای چی کاران بدان علاقهٔ وافری دارند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفتمامی این خصوصیات و مشخصه ها، آن را به فرم نمایندهٔ تای چی چوآن سبک یانگ تبدیل کرده است و الگویی برای تمامی افرادی می باشد که قدم در راه مطالعهٔ سبک خاندان یانگ می گذارند. فرمی که یانگ چنگ فو بنیان نهاده است را می توان در هر کدام از حالات استقرار بالا، حد میانی و پایین اجرا نمود. بنابراین، میزان دشواری آن را می توان بر حسب شرایط و توانمندیهای شخص تنظیم نمود. این فرم جنبه های رزمی حمله و دفاع را در خود حفظ کرده و برای تقویت بدن، ارتقا سلامتی و درمان بیماری مناسب می باشد. بدین سبب است که طیف وسیعی از تای چی کاران بدان علاقهٔ وافری دارند.
wiki: یانگ چنگ فو