گونه های آبجو. گونه های آبجو تمایز بین دو روش معمول ساخت آبجو را توضیح می دهد.
آبجو زودرس نوعی از آبجو است که از مخمر بالانشین تهیه می شود و طعم و رایحه قوی تری نسبت به آبجو دیر رس دارد.
آبجو انگلیسی یا ایل ( Ale ) یکی از گونه های رایج زودرس است که طعم رازک زیادی دارد و در نتیجه تلخ مزه است. میزان رایحه و طمع رازک را به سادگی می توان تشخیص داد. این نوع آبجو را زیاد سرد نمی کنند ( بین ۱۰ تا ۱۳ درجه سانتی گراد ) تا طعم قوی خود را حفظ کند.
آبجوی دیر رس از مخمر پایین نشین و در دمای کمتری تهیه می شود، در نتیجه طعم ملایم تر و رنگ شفاف و تمیزتری دارد.
لاگر ( Lager ) رایج ترین گونه آبجوی دیر رس است. به خاطر رازک پایین تر و رویه بارآوری که طعم کمتری را از مخمر منتقل می کند، لاگر طعم شیرین تری دارد. این نوع آبجو در دمای پایین تر شادابی بیشتری به انسان منتقل می کند.
• ویژگی های ایل و لاگر از BBC - h2g2 ( زبان انگلیسی )
• گونه های آبجو
• آبجو
• همه مقاله های خرد
• مقاله های خرد آبجو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفآبجو زودرس نوعی از آبجو است که از مخمر بالانشین تهیه می شود و طعم و رایحه قوی تری نسبت به آبجو دیر رس دارد.
آبجو انگلیسی یا ایل ( Ale ) یکی از گونه های رایج زودرس است که طعم رازک زیادی دارد و در نتیجه تلخ مزه است. میزان رایحه و طمع رازک را به سادگی می توان تشخیص داد. این نوع آبجو را زیاد سرد نمی کنند ( بین ۱۰ تا ۱۳ درجه سانتی گراد ) تا طعم قوی خود را حفظ کند.
آبجوی دیر رس از مخمر پایین نشین و در دمای کمتری تهیه می شود، در نتیجه طعم ملایم تر و رنگ شفاف و تمیزتری دارد.
لاگر ( Lager ) رایج ترین گونه آبجوی دیر رس است. به خاطر رازک پایین تر و رویه بارآوری که طعم کمتری را از مخمر منتقل می کند، لاگر طعم شیرین تری دارد. این نوع آبجو در دمای پایین تر شادابی بیشتری به انسان منتقل می کند.
• ویژگی های ایل و لاگر از BBC - h2g2 ( زبان انگلیسی )
• گونه های آبجو
• آبجو
• همه مقاله های خرد
• مقاله های خرد آبجو
wiki: گونه های آبجو