گوشت چرخ کرده بوقلمون

دانشنامه عمومی

گوشت چرخ کرده بوقلمون ( انگلیسی: Ground turkey ) مخلوطی از گوشت سفید و تیره بوقلمون است که با بقایای پوست و چربی قابل مشاهده همراه بوده و با یکدیگر طی فرایندی قرار می گیرند تا «گوشت چرخ کرده» حاصل گردد. [ ۱] [ ۲] گوشت، پوست و چربی بوقلمون از استخوان جدا شده و به همراه افزودنی ها فرآوری می گردند. [ ۳] محصول نهایی دارای ویژگی های خاصی همچون گوشتی که به رنگ صورتی نبوده و فاقد بافت تردی شکل است، که در نظر مشتری جذاب به نظر می رسد. [ ۳]
عکس گوشت چرخ کرده بوقلمون
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس