گوشت زرافه

دانشنامه عمومی

گوشت زرافه، منبع غذایی انسانی در قاره آفریقا و همچنین بصورت بسیار نادر در اروپا و ایالات متحده آمریکا محسوب می شود. گوشت زرافه، جزء غذاهای اگزوتیک و گران قیمت است که به راحتی یافت نمی شود. [ ۱]
گوشت زرافه بصورت طبیعی دارای طعم شیرینی است که ممکن است، مورد پسند همه نباشد. [ ۱] در رستورانهای اگزوتیک نایروبی، می توان گوشت ران سرخ شده زرافه را یافت. [ ۱] گوشت زرافه خوش طعم و در عین حال سفت است. [ ۲]
از دوران باستان، سوارکاران قبایلی در سودان، چاد و اتیوپی به شکار زرافه می پرداختند و با احترام گوشت آن را مصرف می کردند. قسمتهای کلفت پوست زرافه برای ساختن سپر و تازیانه مورد استفاده قرار می گرفت. [ ۳]
مطابق نظر اکثر قریب به اتفاق مراجع تقلید شیعه از جمله علی خامنه ای و مکارم شیرازی، گوشت زرافه حلال است. [ ۴] [ ۵] تعداد معدودی از مراجع شیعه از جمله سیدعلی سیستانی، معتقدند بنابر احتیاط واجب باید از خوردن گوشت زرافه اجتناب کرد. [ ۶]
عکس گوشت زرافهعکس گوشت زرافه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس