گوشت دنده یا راستهٔ شیشلیکی یا راستهٔ شاندیزی از قسمت های پرچربی گوشت است. گوشت دنده برشی است از گوشت پشت بدن حیوانات که به طور عمودی بریده شده و معمولاً شامل بخشی از دنده نیز می شود. این نوع برش بیشتر در گوشت بره و خوک دیده می شود. از گوشت دنده کباب دنده و دیگر خوراک ها تهیه می شود.![عکس گوشت دنده](//img.abadis.ir/wikis/4/42892920D7DD28D2.webp)
![عکس گوشت دنده](//img.abadis.ir/wikis/E/E3FCA3FC89D43617.webp)
![عکس گوشت دنده](//img.abadis.ir/wikis/D/DFE20EB270438F2B.webp)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف![عکس گوشت دنده](http://img.abadis.ir/wikis/4/42892920D7DD28D2.webp)
![عکس گوشت دنده](http://img.abadis.ir/wikis/E/E3FCA3FC89D43617.webp)
![عکس گوشت دنده](http://img.abadis.ir/wikis/D/DFE20EB270438F2B.webp)
wiki: گوشت دنده