گوشت اکنده

لغت نامه دهخدا

( گوشت آکنده ) گوشت آکنده. [ ک َ دَ / دِ ] ( اِ مرکب ) نام طعامی و آشی است. ( آنندراج ). یک قسم طعامی که سنبوسه نیز گویند. || طعامی که از روده آگنده از گوشت و مصالح پزند. ( ناظم الاطباء ). گوشت آگند. گوشت آگنده. و رجوع به شعوری ج 2 ص 327 شود. جهودانه. عصیب.

فرهنگ فارسی

( گوشت آکنده ) ۱ - آکنده به گوشت . ۲ - ( اسم ) لقم. نان که در داخل آن گوشت گذارند . ۳ - خوراکی که از رود. آکنده از گوشت و مصالح پزند .
نام طعامی آشی است .یک قسم طعامی که سنبوسه نیز گویند .

پیشنهاد کاربران

بپرس