گوشت اسب
لغت نامه دهخدا
پیشنهاد کاربران
گوشت اسب فراورده ای غذایی است که از اسب به دست می آید. در چند کشور جهان به ویژه در آسیای میانه گوشت اسب رایج ترین گوشت مصرفی مردم است. با این حال، در بسیاری از کشورهای دیگر نیز مانند کشورهای قاره اروپا، آمریکای جنوبی و آسیا این نوع گوشت مصرف می شود. در هشت کشوری که بیشترین تولید گوشت اسب را دارند، سالانه حدود چهار میلیون رأس اسب کشتار می شود. این گوشت چربی اندک و پروتئین فراوان دارد و به خاطر داشتن گلیکوژن کمی شیرین است.
... [مشاهده متن کامل]
در سال ۲۰۰۵ میلادی تولید جهانی گوشت اسب بیش از ۷۰۰٬۰۰۰ تن بوده است.
در مذهب شیعه گوشت جانورانی مانند اسب، خر، یابو و قاطر حرام نیست؛ بلکه مکروه است.
سعدی در کتاب بوستان داستانی از ذبح اسب به دست حاتم طایی و کباب کردن گوشت آن برای مهمانان خود نقل کرده است.
... [مشاهده متن کامل]
در سال ۲۰۰۵ میلادی تولید جهانی گوشت اسب بیش از ۷۰۰٬۰۰۰ تن بوده است.
در مذهب شیعه گوشت جانورانی مانند اسب، خر، یابو و قاطر حرام نیست؛ بلکه مکروه است.
سعدی در کتاب بوستان داستانی از ذبح اسب به دست حاتم طایی و کباب کردن گوشت آن برای مهمانان خود نقل کرده است.