گورامی غول پیکر ( نام علمی: Ospronemus goramy ) ، گونه ای از گورامی های بزرگ بومی زیستگاه های آب شیرین در جنوب شرقی آسیا است. در جای دیگری نیز معرفی شده است. این گونه از نظر تجاری به عنوان یک ماهی غذایی اهمیت دارد و همچنین پرورش داده می شود. [ ۲] این گونه را می توان در تجارت آکواریومی نیز یافت. این گونه برای کنترل علف های هرز در گیاهان آبزی بسیار تهاجمی مانند Salvinia molesta استفاده شده است، زیرا گورامی غول پیکر می تواند یک گیاه خوار پراشتها باشد. [ ۳] [ ۴]
توانایی تنفس هوای نمناک را دارد، بنابراین می تواند برای مدت طولانی خارج از آب زنده بماند. این بسیار بزرگ تر از بسیاری از گورامی ها است ( تنها گونه های دیگر Osphronemus به اندازه مشابهی می رسند ) ، تا حداکثر طول استاندارد ۷۰ سانتیمتر ( ۲۸ اینچ ) رشد می کند، اگرچه بیشتر آنها تنها حدود ۴۵ سانتیمتر ( ۱۸ اینچ ) طول دارند.
این یک ماهی دوست داشتنی در غذاهای اندونزیایی، مالزیایی و تایلندی است. گورامی ها به ویژه در غذاهای ساندانی اندونزی محبوب هستند، [ ۵] جایی که اغلب به عنوان ikan goreng سرخ می شوند، به عنوان ikan bakar کبابی می شوند یا با ادویه داخل بسته بندی برگ موز به عنوان پپ پخته می شوند. در برخی از مناطق جنوب شرقی آسیا، آنها را برای حفظ و افزایش عمر مفید نمک می زنند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفتوانایی تنفس هوای نمناک را دارد، بنابراین می تواند برای مدت طولانی خارج از آب زنده بماند. این بسیار بزرگ تر از بسیاری از گورامی ها است ( تنها گونه های دیگر Osphronemus به اندازه مشابهی می رسند ) ، تا حداکثر طول استاندارد ۷۰ سانتیمتر ( ۲۸ اینچ ) رشد می کند، اگرچه بیشتر آنها تنها حدود ۴۵ سانتیمتر ( ۱۸ اینچ ) طول دارند.
این یک ماهی دوست داشتنی در غذاهای اندونزیایی، مالزیایی و تایلندی است. گورامی ها به ویژه در غذاهای ساندانی اندونزی محبوب هستند، [ ۵] جایی که اغلب به عنوان ikan goreng سرخ می شوند، به عنوان ikan bakar کبابی می شوند یا با ادویه داخل بسته بندی برگ موز به عنوان پپ پخته می شوند. در برخی از مناطق جنوب شرقی آسیا، آنها را برای حفظ و افزایش عمر مفید نمک می زنند.
wiki: گورامی غول پیکر