گوجه خشک

دانشنامه عمومی

گوجه خشک از خشک کردن گوجه فرنگی رسیده و سفت تولید می شود که در اکثر غذاهای سنتی اعم از آبگوشت، خورشت و… استفاده می شود. به طور تقریبی از هر کیلو گوجه می توان ۱۰۰ گرم گوجه خشک تهیه نمود. [ ۱]
برای خشک کردن گوجه ابتدا گوجه ها را شسته و برش هایی به اندازهٔ ۱ سانتی متر می زنند، سپس نمک و مقداری سبزیجات خشک به آن اضافه می کنند.
سه روش برای خشک کردن گوجه موجود است:
در این روش گوجه های برش خورده را در سینی چیده و زیر نور مستقیم خورشید قرار داده تا از این روش رطوبت و آب آن خشک شود این روش خشک کردن حدود یک هفته الی ده روز زمان می برد.
این روش سریع ترین روش خشک کردن گوجه می باشد که پس از چیدن گوجه های برش خورده روی پایه های سلاردم با تنظیم دمای آن روی ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه انجام می شود.
در این روش گوجه های برش خورده را در سینی فر چیده و در دمای ۷۰ درجه حداقل به مدت ۱۱ ساعت خشک می کنیم.
در این روش نیز پس از چیدن گوجه ها در دستگاه دمای ان را روی ۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و به مدت ۹ ساعت خشک می کنیم. [ ۲]
درمان بیماری نقرص
درمان بیماری رماتیسم
تأمین ویتامین ث
ضد سرطان
کاهش فشار خون
پیشگیری از ابتلا به سرطان
کمک به سیستم گوارش[ ۳]
دو روش مرسوم برای نگهداری بیشتر و بهتر گوجه خشک وجود دارد یک روش نگهداری گوجه خشک در فریزر است که در این مدل با استفاده از قراردادن گوجه خشک در زیپ لاک یا نایلکس امکان پذیر است روش دیگر نگهداری گوجه خشک در روغن زیتون است که در کابینت قرار می گیرد. [ ۴]
عکس گوجه خشکعکس گوجه خشکعکس گوجه خشکعکس گوجه خشکعکس گوجه خشک
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس