گل ساعتی خوراکی

دانشنامه عمومی

گل ساعتی خوراکی ( نام علمی: Passiflora edulis ) ، نوعی گیاه بالارونده از سردهٔ گل ساعتی است که بیشتر در نواحی گرم و بدون یخ بندان رشد می کند. این گیاه بومی نواحی جنوب برزیل، پاراگوئه تا شمال آرژانتین است. این میوه بسیار آرام بخش بوده و سایز کوچکی دارد، پوستی سفت و بنفش و یا زرد دارد. از این میوه می توان آب میوۀ خوشمزه ای گرفت و آب این میوه برای آرامش اعصاب خوب است. آب این میوه اغلب برای تقویت عطر به آب میوه های دیگر اضافه می شود.
میوه گل ساعتی به طور گسترده در مناطق مدارگان و جنب مدارگان جهان پرورش می یابد. این میوه در ایالات متحده، در فلوریدا، هاوایی و کالیفرنیا پرورش داده می شود. آنها معمولاً از یخ زدگی محافظت می شوند، اگرچه نوع خاصی از این میوه در مناطق یخ زده زنده مانده اند.
این میوه به صورت خام حاوی ۷۳٪ آب، ۲۲٪ کربوهیدرات، ۲٪ پروتئین و ۰. ۷٪ چربی است. هر ۱۰۰ گرم میوه تازه حاوی ۳۶٪ ارزش روزانه ( DV ) ویتامین سی ، ۴۲٪ فیبر در رژیم غذایی، ویتامین های گروه ریبوفلاوین ( ۱۱٪ ) و نیاسین ( ۱۰٪ ) ، اهن ( ۱۲ ٪ ) و فسفر ( ۱۰٪ ) است. هیچ ریز مغذی دیگری از نظر محتوای خوراکی قابل توجهی نیست.
انواع مختلفی از میوه گل ساعتی سرشار از پلی فنول است، و گونه های زرد حاوی پروناسین ( prunasin ) و سایر گلیکوزیدهای سیانوژنیک موجود در پوست و آب میوه هستند.
عکس گل ساعتی خوراکیعکس گل ساعتی خوراکیعکس گل ساعتی خوراکیعکس گل ساعتی خوراکیعکس گل ساعتی خوراکیعکس گل ساعتی خوراکی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس