گزنه پلو نام یکی از پنج غذای مهم دربار قاجاری است.
گزنه پلو:گچرتکان را به پارسی گزنه گویند . . . . این پلو نیکو شود با گوشت بره شیرمست. گزنه را چون شبت شسته خرد کنند و با برنج بردیگدان ریزند، زعفران و دارو ( ادویه ) زنند. چون دم گیرد، روغن تافته ریزند و خورند. اگر خواهند با ماست و بورانی ها به کار برند. این ویژه مردم مازندران و آران است.
... [مشاهده متن کامل]
گزنه پلو:گچرتکان را به پارسی گزنه گویند . . . . این پلو نیکو شود با گوشت بره شیرمست. گزنه را چون شبت شسته خرد کنند و با برنج بردیگدان ریزند، زعفران و دارو ( ادویه ) زنند. چون دم گیرد، روغن تافته ریزند و خورند. اگر خواهند با ماست و بورانی ها به کار برند. این ویژه مردم مازندران و آران است.
... [مشاهده متن کامل]