گرنت اکتز

دانشنامه عمومی

گرَنت اَکِتز ( انگلیسی: Grant Achatz؛ /ˈækɪts/ AK - its؛ زادهٔ ۲۵ آوریل ۱۹۷۴ ) [ ۱] سرآشپز و رستوران دار اهل ایالات متحدهٔ آمریکا است که اغلب برای مشارکت هایش در زمینهٔ آشپزی مولکولی یا آشپزی پیشرو شناخته می شود. رستوران او آلینیا در شیکاگو افتخارات بسیاری کسب کرده و در سال ۲۰۱۱ سه ستاره میشلن دریافت کرد[ ۲] و خودش نیز برندهٔ جوایز متعددی از موسسات و نشریات برجستهٔ آشپزی شده است.
او از کودکی در رستوران والدینش در سنت. کلایر، میشیگان کار می کرد[ ۳] و پس از تحصیل در مؤسسه آشپزی آمریکا موفق شد کاری در رستوران چارلی تراتر در شیکاگو پیدا کند. [ ۴] پس مدتی او توانست کار دیگری در رستوران مشهور فرنچ لاندری در یونتویل به دست بیاورد و در آنجا به رتبهٔ سو - شف ( سرآشپز دوم ) رسید.
عکس گرنت اکتز
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس