گرمایش با میکروویو

دانشنامه آزاد فارسی

گرمایِش با میکروویو (microwave heating)
ایجاد گرما با امواج میکروویو. در اجاق های میکروویو، از این شیوه برای پختن یا گرم کردن سریع غذا استفاده می کنند. در این اجاق ها، گرما درون مواد غذایی ایجاد می شود. اگر غذا کاملاً گرم نشود، خطر رشد باکتری و مسموم شدن غذا وجود دارد. در صنعت، از گرمایش میکروویو برای نابودکردن حشرات آفت غلات و آنزیم های موجود در مواد غذایی فرآوری شده، پاستوریزه کردن و استریلیزه کردن مایعات، و خشک کردن چوب و کاغذ استفاده می کنند.

پیشنهاد کاربران

بپرس