گردناج

لغت نامه دهخدا

گردناج. [ گ ِ دِ ] ( اِ ) گردانیده و آن کبابی باشد که گوشت آن را در آب جوشانیده باشند بعد از آن به سیخ کشند و کباب کنند و بهترین آن مرغ جوان فربه باشد. ( برهان ) ( انجمن آرا ). و رجوع به گَردَنا شود.

فرهنگ فارسی

( اسم ) کبابی که گوشت آنرا در آب جوشانیده باشند و سپس بسیخ کشند و کباب کنند گردانیده .

فرهنگ معین

(گَ یا گِ ) (اِمر. ) = گردناگ . گردنای : کبابی که گوشت آن را در آب جوشانیده باشند و سپس به سیخ کشند و کباب کنند، گردانیده .

پیشنهاد کاربران

بپرس