گردشگری در فلسطین

دانشنامه عمومی

گردشگری در سرزمین های فلسطینی اشاره به گردشگری در شرق بیت المقدس و کرانه باختری و نوار غزه دارد. در سال ۲۰۱۰، ۴٫۶ میلیون نفر از سرزمین های فلسطینی دیدار کردند، در مقایسه با ۲٫۶ میلیون در سال ۲۰۰۹. از این تعداد ۲٫۲ میلیون گردشگران خارجی بودند در حالی که ۲٫۷ میلیون داخلی بود. [ ۱] این تعداد بین المللی بازدید گمراه کننده است از آنجا که بیشتر گردشگران تنها برای چند ساعت یا به عنوان بخشی از روز می آیند. [ نیازمند منبع] در سه ماهه آخر سال ۲۰۱۲ بیش از ۱۵۰٫۰۰۰ مهمان در هتل های کرانه باختری ماندند؛ ۴۰ درصد اروپایی و ۹ درصد از ایالات متحده و کانادا بودند. [ ۲]
دولت خودگردان فلسطین و وزارت گردشگری اسرائیل اقدام به همکاری در کمیته ای مشترک برای گردشگری در سرزمین های فلسطینی کرده اند. [ ۳] همکاری برای به اشتراک گذاشتن دسترسی به گردشگران خارجی در فلسطین به دلایل بسیاری ثابت نیست. [ ۴] اسرائیل رفت وآمد گردشگران به کرانه باختری را کنترل می کند. [ ۵] راهنماهای گردشگری و شرکت های ترابری فلسطینی از سال ۲۰۰۰ نتوانستند وارد اسرائیل شوند، در سال ۲۰۰۹ وزارت گردشگری اسرائیل کرانه باختری و هر منطقه فلسطینی ای را از مواد خود حذف کرد. وزیر سابق گردشگری تشکیلات خودگردان فلسطین گفته است «۹۰ درصد از زائران مربوط به درآمد را اسرائیل جمع آوری می کند». [ ۶] پس از اوت ۲۰۱۳ گردشگری خارجی محدود به شرق بیت المقدس و کرانه باختری شده است. از سال ۲۰۰۵ به دلیل محاصره زمینی، هوایی و دریایی توسط اسرائیل اساساً هیچ جریان گردشگری ای در غزه وجود ندارد.
• بیت المقدس شرقی - شرق بیت المقدس برای سه دین ابراهیمی اسلام، مسیحیت و یهودیت اهمیت دارد. از اماکن گردشگری مذهبی شهر قدیم می توان به کلیسای مقبره مقدس، قبةالصخره و دیوار ندبه اشاره کرد.
بیت لحم - کلیسای مهد، میدان مهد، آبگیر سلیمان
اریحا - دریای مرده
الخلیل - شهری مقدس در ادیان اسلام و یهودیت است. غار مخپلا در این شهر قرار دارد.
جنین - شهری با قدمت ۴۰۰۰ سال در کرانه باختری
عکس گردشگری در فلسطینعکس گردشگری در فلسطین
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس