گَرد نانوایی
(یا: گردِ نان پَزی) مخلوطِ جوش شیرین و اسید تارتاریک که به خمیر نان افزوده می شود و به سبب گازی که از آن متصاعد می شود، خمیر وَر می آید و آمادۀ پخت می شود. مخمّر طبیعی به سبب عطر و طعم و نداشتن رسوب سدیم، برای تهیّۀ نان ارجح است.
(یا: گردِ نان پَزی) مخلوطِ جوش شیرین و اسید تارتاریک که به خمیر نان افزوده می شود و به سبب گازی که از آن متصاعد می شود، خمیر وَر می آید و آمادۀ پخت می شود. مخمّر طبیعی به سبب عطر و طعم و نداشتن رسوب سدیم، برای تهیّۀ نان ارجح است.
wikijoo: گرد_نانوایی