کیک یزدی یکی از شیرینی ها و کیک های یزدی
کیک یزدی نوعی شیرینی بومی استان یزد
“کیک یزدی” یا همان کیک فنجانی، مناسب برای مهمانی یا مناسبت
کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسم مذهبی از آن استفاده می کنند.
مواد لازم در تهیه آن، تخم مرغ، شکر، روغن جامد یا کره، آرد سفید، نمک میوه، جوش شیرین، بیکینگ پودر، ماست یا شیر، هل و در صورت دلخواه مقداری کشمش و خلال پسته است.

مواد لازم در تهیه آن، تخم مرغ، شکر، روغن جامد یا کره، آرد سفید، نمک میوه، جوش شیرین، بیکینگ پودر، ماست یا شیر، هل و در صورت دلخواه مقداری کشمش و خلال پسته است.

از نظر بهداشت استفاده از جوش شیرین در مواد خوراکی ممنوعه. ویرایش کنید و فکر کنم جای روغن جامد از روغن مایع استفاده میکنن.