کیک تخته ای

دانشنامه عمومی

کیک تخته ای یا شیت کیک ( به انگلیسی: Sheet cake ) نوعی کیک تک لایه است که معمولاً در سینی های فر عمق دار یا قالب هایی به عمق ۵ سانتیمتری پخته می شود. این کیک معمولاً در داخل همان قالب سرد و فریز می شود و حتی در همان حال که در داخل قالب قرار گرفته بریده و صرف می شود. کیک ممکن است به اندازهٔ صرف یک نفر بریده شده و سپس سطح بالا و اطراف آن با لعاب روی شیرینی یخ چینه ( آیسینگ ) یا مواد دیگر تزئین شود. نمونهٔ اینگونه شیرینی های به دست آمده از کیک تخته ای، شیرینی پتی فور است. [ ۱] این کیک تنها یک لایه دارد و کیک های مستطیل یا مربع شکلی که چند لایه دارند، کیک تخته ای به شمار نمی آیند بلکه جزو کیک های لایه ای طبقه بندی می شوند.
عکس کیک تخته ای
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس