کیک بوکسینگ
واژه نامه بختیاریکا
دانشنامه عمومی
کیک بوکسینگ ( به انگلیسی: Kickboxing ) ترکیبی از رشته های کاراته و مشخصاً فول کنتاکت کاراته با بوکس تایلندی است. کیک بوکسینگ ورزشی رزمی است که پیشینهٔ آن به دههٔ ۱۹۶۰ در ژاپن بازمی گردد. به طور کلی هدف از تمرینات کیک بوکسینگ، دفاع از خود و به دست آوردن آمادگی جسمانی، هم چنین استفاده به عنوان ورزش رزمی است. [ ۱]
ریشهٔ اصلی شکل گیری رشتهٔ کیک بوکسینگ به ۲۰۰۰ سال پیش در آسیا بازمی گردد. کیک بوکسینگ ابتدا در ژاپن در دههٔ ۱۹۶۰ میلادی ایجاد شد و رقابت های آن از همان دهه آغاز گردید.
بنیان گذاران رشتهٔ کیک بوکسینگ، کاراته کاران ژاپنی اوسامو ناگوچی و تاتسو یامادا می باشند. کیک بوکسینگ آمریکایی نیز در دهه ۱۹۷۰ میلادی به وجود آمد. پایه گذاران کیک بوکسینگ در غرب «جو لوئیس»، «بیل والاس»، «جف اسمیت» و «جری بیزلی» هستند. کیک بوکسینگ را می توان ورزش رزمی تلفیقی دانست، که در آن از روش های رشته های مختلف رزمی استفاده شده است. [ ۲]
در اواسط دههٔ ۱۹۶۰، نخستین مسابقات رزمی با نام و اصطلاح کیک بوکسینگ در ژاپن و در شهر اوزاکا برگزار شد. [ ۳]
کیک بوکسینگ در آمریکا در سال های ابتدایی دههٔ ۱۹۷۰ آغاز به کار کرد. این ورزش در سپتامبر ۱۹۷۴، زمانی که انجمن حرفه ای کاراته ( PKA ) اولین دورهٔ مسابقات کیک بوکسینگ قهرمانی جهان را در ایالات متحده آمریکا برگزار کرد، به شهرت رسید. [ ۴]
اصطلاح کیک بوکسینگ به وسیلهٔ اوسامو ناگوچی ژاپنی برای نام گذاری رشته ای رزمی که از کاراته و هم چنین از بوکس تایلندی الهام گرفته شده بود، استفاده شد. او این رشته را در سال ۱۹۵۸ معرفی کرد.
اوسامو ناگوچی به عنوان یک کاراته کا، ( کیوکوشین کا ) ، نام «کیک بوکسینگ» را در سال ۱۹۵۸ به عنوان یک انگلیسی گرای ژاپنی برای یک هنر رزمی ترکیبی که از کاراته و بوکس تایلندی، ابداع کرده بود، برگزید.
ناگوچی در دههٔ ۱۹۶۰ آن را رواج داد و در دههٔ ۱۹۷۰ انجمن جهانی کیک بوکسینگ را تأسیس کرد. [ ۵]
کیک بوکسینگ در واقع از دو قسمت ( کیک = ضربه پا ) و ( بوکسینگ = مشت زدن ) تشکیل شده است، که تکنیک های اصلی آن نیز در مشت و ضربه پا است. [ ۶]
مسابقات در یک زمین مربع شکل، با ابعاد ۱۶ تا ۲۰ فوتی که با طناب محصور شده برگزار می گردد. زمان مسابقه اغلب ۳ راند ۲ دقیقه ای است، که ورزشکاران بین هر راند، یک دقیقه استراحت می کنند. هر مسابقه توسط یک داور و یک پزشک کنترل می شود و در هر راند نیز ۳ قاضی، به مبارزان امتیاز می دهند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفریشهٔ اصلی شکل گیری رشتهٔ کیک بوکسینگ به ۲۰۰۰ سال پیش در آسیا بازمی گردد. کیک بوکسینگ ابتدا در ژاپن در دههٔ ۱۹۶۰ میلادی ایجاد شد و رقابت های آن از همان دهه آغاز گردید.
بنیان گذاران رشتهٔ کیک بوکسینگ، کاراته کاران ژاپنی اوسامو ناگوچی و تاتسو یامادا می باشند. کیک بوکسینگ آمریکایی نیز در دهه ۱۹۷۰ میلادی به وجود آمد. پایه گذاران کیک بوکسینگ در غرب «جو لوئیس»، «بیل والاس»، «جف اسمیت» و «جری بیزلی» هستند. کیک بوکسینگ را می توان ورزش رزمی تلفیقی دانست، که در آن از روش های رشته های مختلف رزمی استفاده شده است. [ ۲]
در اواسط دههٔ ۱۹۶۰، نخستین مسابقات رزمی با نام و اصطلاح کیک بوکسینگ در ژاپن و در شهر اوزاکا برگزار شد. [ ۳]
کیک بوکسینگ در آمریکا در سال های ابتدایی دههٔ ۱۹۷۰ آغاز به کار کرد. این ورزش در سپتامبر ۱۹۷۴، زمانی که انجمن حرفه ای کاراته ( PKA ) اولین دورهٔ مسابقات کیک بوکسینگ قهرمانی جهان را در ایالات متحده آمریکا برگزار کرد، به شهرت رسید. [ ۴]
اصطلاح کیک بوکسینگ به وسیلهٔ اوسامو ناگوچی ژاپنی برای نام گذاری رشته ای رزمی که از کاراته و هم چنین از بوکس تایلندی الهام گرفته شده بود، استفاده شد. او این رشته را در سال ۱۹۵۸ معرفی کرد.
اوسامو ناگوچی به عنوان یک کاراته کا، ( کیوکوشین کا ) ، نام «کیک بوکسینگ» را در سال ۱۹۵۸ به عنوان یک انگلیسی گرای ژاپنی برای یک هنر رزمی ترکیبی که از کاراته و بوکس تایلندی، ابداع کرده بود، برگزید.
ناگوچی در دههٔ ۱۹۶۰ آن را رواج داد و در دههٔ ۱۹۷۰ انجمن جهانی کیک بوکسینگ را تأسیس کرد. [ ۵]
کیک بوکسینگ در واقع از دو قسمت ( کیک = ضربه پا ) و ( بوکسینگ = مشت زدن ) تشکیل شده است، که تکنیک های اصلی آن نیز در مشت و ضربه پا است. [ ۶]
مسابقات در یک زمین مربع شکل، با ابعاد ۱۶ تا ۲۰ فوتی که با طناب محصور شده برگزار می گردد. زمان مسابقه اغلب ۳ راند ۲ دقیقه ای است، که ورزشکاران بین هر راند، یک دقیقه استراحت می کنند. هر مسابقه توسط یک داور و یک پزشک کنترل می شود و در هر راند نیز ۳ قاضی، به مبارزان امتیاز می دهند.
wiki: کیک بوکسینگ
پیشنهاد کاربران
ورزشی است ازترکیب بوکس و کونگفو
ورزشی است از ترکیب بوکس و کنگ فو