کیناکو ( به ژاپنی: 黄粉 یا きなこ ) همچنین به عنوان دیگر آرد بو داده سویا[ ۱] یک ماده غذایی است که معمولاً در غذاهای ژاپنی استفاده می شود. در زبان انگلیسی معمولاً به نام "آرد بو داده سویا. " خوانده می شود. "[ ۲] [ ۳] کلمه کیناکو در کتاب های آشپزی از اواخر دوره موروماچی ( ۱۳۳۶ – ۱۵۷۳ ) نمودار شده است. ( 1336 – 1573 ) . [ ۴] در زبان ژاپنی کیناکو به معنی «آرد زرد» است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: کیناکو