کیسه پزی

دانشنامه عمومی

کیسه پزی ( Sous - vide ) روشی در پخت وپز است که طی آن مواد غذایی را درون پلاستیک هایی که فاقد هوا هستند و درون حمام آب قرار می دهند تا برای ۷۲ ساعت و در دمای پایین بپزد. هدف از استفاده از این روش این است که همه جای خوراک به طور یک دست پخته شود و تفاوتی در میزان پخته شدن میان بیرون و درون گوشت و دیگر خوراک ها به جا نماند. خوراک حاصله از این روش، بسیار ترد خواهد شد و آبدار بودن و مزه دار بودن خود را حفظ می کند.
این سبک پخت وپز، فرانسوی است و واژه Sous - vide نیز به فرانسوی به معنای «تحت خلاء» است زیرا غذا در کیسه های پلاستیکی فاقد هوا مهر و موم می شود.
عکس کیسه پزی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس