کپی کردن در شبکه ها

دانشنامه عمومی

روش کپی کردن ( به انگلیسی: Copying Mechanism ) فرآیندی است که در نتیجۀ آن، یک شبکه بی مقیاس با استفاده از فرآیندی مکرر که در آن گره ها با جهش از گره های موجود کپی می شوند، ساخته شده و رشد می کند. در مدل عمومی آن، یک شبکۀ اولیۀ در حال رشد داده می شود و در هر مرحلۀ زمانی، یک گره جدید با درجۀ مشخص k ( تعداد یال خروجی رأس جدید ) به شبکه اضافه می شود. در قدم بعدی یک گره از شبکه به طور تصادفی انتخاب شده و گره جدید، اتصالات گره انتخاب شده را تقلید می کند و در نتیجۀ آن همسایه های مشترکی با گره انتخاب شده خواهد داشت. [ ۱]
جان کلینبرگ و هم کارانش این مدل را برای توضیح شبکۀ ارجاعات مقالات و شبکه جهانی وب پیشنهاد کردند. [ ۲] از جمله دلایل ارائۀ این مدل برای این شبکه ها موارد زیر هستند:
• برخی از نویسندگان صفحات وب، به یک موضوع جالب اما جدید بین صفحات خاصی توجه می کنند و به صفحاتی که این اشتراک را دارند پیوند می دهند. صفحات ایجاد شده با این انگیزه، با انتخاب تصادفی از بین صفحات موجود مدل سازی می شوند.
• بیشتر نویسندگان به موضوعات خاصی که قبلاً ارائه شده اند علاقه مند هستند و پیوندهایی به صفحات مربوط به این موضوعات را جمع آوری می کنند. صفحات ایجاد شده به این روش را می توان با کپی کردن گره ها مدل سازی کرد.
• نویسندگان یک مقاله ممکن است به سادگی کل ( یا بخشی از ) ارجاعات یک مقالۀ مرتبط ( با مقالۀ خود ) را در ارجاعات مقالۀ خود کپی کنند، زیرا نویسندگان ممکن است با تعداد کمی مقالۀ مرتبط آشنا باشند و بقیۀ مقالات ارجاعی را به سادگی از مقالات مشابه تقلید کنند. [ ۱] [ ۳]
در حالت کلی، مدل های کپی از این ایده پیروی می کنند که رأس های جدیدی که به شبکه اضافه می شوند، اتصالات خود را از یک رأس دیگر شبکه تقلید کنند و به همان همسایه های رأس انتخاب شده متصل شوند. در ساده ترین حالت، رأس ها حذف نمی شوند. در هر مرحله یک رأس جدید با یک یال منفرد از آن ایجاد می کنیم. فرض کنید u گره ای باشد که به طور تصادفی از میان گره های موجود شبکه تا این مرحله زمانی، انتخاب شده است، فرض می کنیم:
( I ) با احتمال p ، تنها پارامتر مدل، یال جدید به u اشاره می کند.
( II ) با احتمال 1 − p ، یال جدید به مقصد یال خروجی از u ( تنها ) اشاره می کند. ( گره جدید با کپی کردن یال خود را می سازد. )
عکس کپی کردن در شبکه ها
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران