کپور کله

گویش مازنی

/kapoor kalle/ نوعی غذای محلی، مواد لازم: سیرخام - برگ سبز سیر در صورت موجود بودن ۳ نمک، فلفل، زردچوبه ۴ رب انار ۵ کله ماهی کپور یا ماهی تلاجی ۷ اشپل ماهیشیوه ی پخت: این غذا گویای فراوانی کپورماهی و تلاجی در منطقه می باشد و بیشتر از پاییز تا میانه ی بهار آن را می پزندمحتویات یاد شده را در درون قابلمه یا دیگی که به مقدار کافی آب دارد ریخته، دیگ را روی شعله گذارندسپس سیرخام را کوبیده و چند برگ سیر سبز، نمک، فلفل، و زردچوبه و رب انار را به آن اضافه کنندپس از به جوش آمدن و آب پز شدن محتوای ظرف، ترشی و نمکش را چشیده و میزان کنندپس از جا افتادن کپور کله دیگ را از روی اجاق بر می دارندتا کمی سرد شودسپس سیرداغ به آن افزایندکپور کله بیشتر با پلو میل شود

پیشنهاد کاربران

بپرس