/kapoor kalle/ نوعی غذای محلی، مواد لازم: سیرخام - برگ سبز سیر در صورت موجود بودن ۳ نمک، فلفل، زردچوبه ۴ رب انار ۵ کله ماهی کپور یا ماهی تلاجی ۷ اشپل ماهیشیوه ی پخت: این غذا گویای فراوانی کپورماهی و تلاجی در منطقه می باشد و بیشتر از پاییز تا میانه ی بهار آن را می پزندمحتویات یاد شده را در درون قابلمه یا دیگی که به مقدار کافی آب دارد ریخته، دیگ را روی شعله گذارندسپس سیرخام را کوبیده و چند برگ سیر سبز، نمک، فلفل، و زردچوبه و رب انار را به آن اضافه کنندپس از به جوش آمدن و آب پز شدن محتوای ظرف، ترشی و نمکش را چشیده و میزان کنندپس از جا افتادن کپور کله دیگ را از روی اجاق بر می دارندتا کمی سرد شودسپس سیرداغ به آن افزایندکپور کله بیشتر با پلو میل شود