کوکورچ

دانشنامه عمومی

کوکورِچ ( آلبانیایی: kukurec ) یا گوشت و رودهٔ کبابی و طعم دار شده گوسفند، یکی از غذاهای خیابانی محبوب استانبول و همچنین یونان و کشورهای بالکان به شمار می رود.
کوکورچ روی یک سیخ گردان درست می شود و بعد از آن که به قطعات ریزتری خرد شد، طعم دار شده و داخل ساندویچ قرار داده می شود.
کوکورچ غذایی خیابانی و در واقع کباب رودهٔ گوسفند است که به صورت تابیده شده با فلفل ترکیب می شود و می توان آن را به همراه نیم یا یک چهارم قرص نان تهیه کرد. برخی از افراد به دلیل دقتی که در نظافت این بخش از بدن گوسفند باید به خرج داد، از خوردن آن امتناع می کنند.
عکس کوکورچ
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

کوکورچ واژه یونانی است که از �کوکوروزا� در زبان صربی ( نام غذای محلی با روده ) گرفته شده است و با واژه �کوکروز� در زبان آلبانیایی هم ریشه است .

بپرس