کونبو

دانشنامه عمومی

کونبو ( به ژاپنی: 昆布 Konbu ) با تلفظ Kombu، ( به کره ای: 다시마 dasima ) ( به چینی: 海带 pinyin ) یک نوع جلبک دریایی خوراکی و از انواع کتانجکها است. این نوع جلبک به طور معمول در نواحی وسیعی از آسیای جنوبی به عنوان موادغذایی مصرف می شود. در آشپزی ژاپنی کونبوی را خشک کرده و از داشی ( سوپ ) آن به طور گسترده در غذاهای مختلف استفاده می شود.
عکس کونبو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس