جراحی کولورکتال برای ترمیم آسیب به کولون، رکتوم و مقعد، ناشی از بیماری های قسمت پایینی دستگاه گوارش، مانند سرطان، دیورتیکولیت و بیماری التهابی روده ( کولیت اولسراتیو و بیماری کرون ) انجام می شود. آسیب، انسداد و ایسکمی ( اختلال در تامین خون ) ممکن است به جراحی روده نیاز داشته باشد. توده ها و بافت اسکار می توانند در داخل راست روده رشد کنند و باعث انسداد شوند که از عملکرد طبیعی روده جلوگیری می کند. سایر بیماری ها مانند دیورتیکولیت و کولیت اولسراتیو می توانند باعث سوراخ شدن رکتوم شوند. برداشتن ناحیه یا نواحی آسیب دیده با جراحی می تواند عملکرد طبیعی روده را بازگرداند. به دلیل حساسیت بیماری های روده برای انجام جراحی های کولورکتال شناخت جراح خوب کولورکتال از اهمیت بالایی برخوردار است. با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید تا با یکی از بهترین جراح های کولورکتال در تهران آشنا شوید.
... [مشاهده متن کامل]
جراح خوب کولورکتال
بسیاری از افراد در ناحیه روده بزرگ دچار مشکلات و اختلالات زیادی می باشند. روده بزرگ و راست روده در اصطلاح پزشکی کولورکتال نام دارد. در علم پزشکی، یکی از تخصص ها مربوط به جراحی کولورکتال است که شامل راهکارهای درمان بیماری های مربوط به روده بزرگ و راست روده و ناحیه مقعد می باشد. سرطان روده نوع شایعی از سرطان است که آمار مرگ و میر آن بسیار زیاد است و به نوعی از سرطان گفته می شود که روده بزرگ و راست رده و مقعد را درگیر می کند. این نوع از سرطان در ابتدا ممکن است با یک پولیپ ساده شروع شود. این پولیپ ها در آغاز خطرناک نیستند اما اگر درمان نشوند بعد از چند سال ممکن است به سرطان های بدخیم تبدیل شوند. سرطان کولورکتال عمدتاً در افراد بالای پنجاه سال اتفاق می افتد اگرچه در سنین پایین نیز دیده شده است.
هزینه جراحی کولورکتال
روش های رایج جراحی کولورکتال
عبارتند از:
هموروئیدکتومی
فیستولوتومی
برداشتن کیست پیلونیدال
برداشتن کولون
ایجاد کلستومی، ایلئوستومی
عوامل سرطان روده بزرگ
مثل اکثر سرطانها، در سرطان روده بزرگ نیز عوامل وراثتی نقش مهمی ایفا می کند. از عوامل دیگری که در ابتلا به این بیماری موثر هستند می توان به موارد زیر اشاره کرد:
رژیم غذایی پر کالری و چربی با فیبر کم و فست فود و ابتلا به چاقی
عارضه کولیت اولسروز یا التهاب پوشش جدار روده بزرگ
مصرف الکل و استفاده از مواد مخدر
علائم سرطان روده بزرگ
علائم سرطان روده بزرگ عبارتند از خونریزی رکتوم، یبوست، اسهال، دردهای شکمی، کاهش وزن. البته علائم نامبرده شده امکان دارد در دیگر بیماری ها وجود داشته باشد، اما اگر بعد از دو یا سه هفته این علائم ادامه دار باشد بهتر است به پزشک مراجعه کرد. متاسفانه بیشتر بیماری های سرطانی و پولیپ ها در اوایل بیماری دارای نشانه خاصی نیستند و معمولاً بعد از مدتی بیماری خودش را نشان می دهد. توصیه می کنیم از آن جا که بیشتر بیماری های گوارشی بیشتر در بالای 40 سالگی رخ می دهد بهتر است بعد از سن 40 سالگی آزمایش ها ی مرتبط با روده بزرگ مرتب انجام شود. درمان کامل این بیماری توسط جراحی انجام می شود و انتخاب بهترین جراح کولورکتال مسئله ی مهم و قابل توجهی می باشد. اما اگر این بیماری دیرتر تشخیص داده شود، انجام شیمی درمانی ورادیوتراپی هم لازم است.
جهت تماس با دکتر ستوده نیا فوق تخصص جراحی کولون و رکتوم می توانید با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.
88776292 – 88775549
شرایط تحت درمان جراح کولورکتال خوب
عبارتند از:
سرطان مقعد
آبسه مقعد – فیستول
شقاق مقعد
زگیل مقعد
برداشتن روده
سرطان روده بزرگ
دیورتیکولیت
بی اختیاری مدفوع
هموروئید، فیستول، شقاق
بیماری التهابی روده: بیماری کرون و کولیت اولسراتیو
اختلالات کف لگن
بیماری پیلونیدال
پولیپ
افتادگی راست روده
رکتوسل
روش های انجام شده برای درمان این بیماری ها شامل آنوسکوپی، سیگموئیدوسکوپی، برداشتن روده بزرگ، کولونوسکوپی، درمان بیماران مبتلا به بی اختیاری مدفوع و . . است.
هزینه جراحی کولورکتال
هزینه جراحی کولورکتال برای درمان سرطان روده بزرگ می بایست به چند مورد مهم توجه داشته باشید. این موارد هزینه جراحی را برای شما تعیین می کنند. اول اینکه متخصص برای تشخیص دقیق بیماری و انتخاب راهکار درمان لازم است که آزمایش های لازم را انجام دهد. دیگر اینکه سرطان در چه مرحله ای است و تومورها در چه ناحیه ای قرار دارند. برای مثال وجود سرطان در روده بزرگ ، نسبت به راست روده و مقعد شرایط متفاوتی خواهد داشت و بد خیم بودن یا خوش خیمی نیز در این مورد مهم است.
اقدامات در صورت مراجعه به جراح کولورکتال
توصیه می شود که در هنگام مراجعه به متخصص احساس راحتی نموده و در مورد مشکلاتی که دارید صحبت کنید و نباید احساس خجالت کنید. به طور معمول، جراحی یک جراحی سرپایی است و پس از بهبودی، بسیاری از مسائلی را که بیماران هر روز با آن درگیر بوده اند حل می کند.
اگر بیماری کولورکتال دارید که نیاز به مداخله جراحی دارد، ممکن است در مورد گزینه ها و بهبودی پس از جراحی سؤالاتی داشته باشید. دکتر ستوده نیا بسته به شرایط و ترجیحات شخصی شما بهترین برنامه درمانی برای شما را تعیین می کند. هدف ایشان همیشه استفاده از کم تهاجمی ترین و موثرترین درمان ممکن برای هر بیمار است. ایشان یک برنامه جراحی اختصاصی کولورکتال، تشخیص، درمان و مراقبت های بعدی را به بیماران مبتلا به انواع اختلالات کولورکتال ارائه می دهند.
روش های جراحی کولورکتال
چرا دکتر ستوده نیا
تخصص بالای دکتر ستوده نیا یکی از مهمترین معیارها برای انتخاب ایشان است. ایشان آگاه به تمام تکنیک های روز دنیا هستند و درمان هایی را مناسب با نوع بیماری ارائه می دهند. همچنین در صورت نیاز به جراحی، ایشان جراحی را با پیشرفته ترین ابزار و در بهترین بیمارستان انجام می دهند.
برنامه جراحی سرطان رکتوم توسط دکتر ستوده نیا بسیار پیشرفته است و اکثر بیماران پس از این جراحی سلامت جسمانی خود را از نو می یابند و می توانند که به زندگی عادی باز گردند.
بهبود کیفیت زندگی یکی دیگر از مواردی است که منجر به انتخاب دکتر ستوده نیا می شود. ایشان از جدیدترین تکنیک های جراحی برای درمان بیماران مبتلا به طیف وسیعی از اختلالات کولورکتال، از رایج تا پیچیده ترین، استفاده می کنند. ایشان در صورت امکان، از درمان های جراحی، غیرجراحی یا کم تهاجمی برای کمک به بهبود سریع تر بیماران و حفظ عملکرد طبیعی روده استفاده می گردد.
دکتر ستوده نیا طیف وسیعی از درمان ها را به بیماران پیشنهاد می کنند. ایشان طیف کاملی از درمان های غیرجراحی و جراحی را ارائه می کنند تا بیماران یک طرح درمانی را که نیازهای آنها را برآورده می کند داشته باشند. ایشان همچنین در انجام جراحی های کم تهاجمی مهارت دارند و به بیماران کمک می کنند تا سریع تر بهبود یابند و به زندگی عادی بازگردند.
دکتر ستوده نیا جدیدترین تکنیک ها را برای تشخیص و درمان اختلالات کولورکتال مانند تومورهای کولورکتال ارثی ارائه می دهیم. ایشان با تشخیص زودهنگام تومورهای ارثی کولورکتال جان بسیاری را نجات داده است و جز بهترین پزشکان ایران می باشند.
کلام آخر
دکتر سامان ستوده نیا با سالها تجربه و بیش از صدها جراحی موفق کولورکتال یکی از جراحان برجسته در حوزه جراحی کولورکتال در تهران می باشند.
سرطان کولورکتال زمانی اطلاق می شود که سرطان از کولون و رکتوم شروع شده است. جراحی کولون و رکتوم جزو مواردی است که امروزه بیشتر با گوش آشنا است . به خاطر تحرک کم ، دغدغه های کاری و وقت نگذاشتن برای تغذیه و یا وجود زمینه ارثی سبب شده این بیماری بیشتر از پیش مهم شناخته شود. در ادامه مطالبی در مورد علائم آن ، خطرات احتمالی ، راه های تشخیص و انواع درمان آن ارائه می شود که هنگام مراجعه به پزشک می تواند برای شما مفید باشد. تا پایان مقاله با ما همراه باشید تا بیشتر در مورد هزینه جراحی کولورکتال بدانید.
کولون و رکتوم چیست؟
سیستم هاضمه انسان از بخش های مختلفی تشکیل شده است که کولون و رکتوم قسمتی از آن است. این دو یک قسمت بزرگ را که قابلیت انعطاف پذیری دارد تشکیل می دهند که ما آن را به نام روده بزرگ می شناسیم . کولون حدود یک تا یک و نیم متر از ابتدای روده بزرگ است و چند سانتی متری آخر آن را رکتوم تشکیل می دهد.
تماس با دکتر ستوده نیا
سرطان کولورکتال چگونه است؟
سرطان در سلول های بدن شروع می شود به این صورت که در حالت عادی سلول ها متناسب با نیاز بدن رشد می کنند و سلول های قبلی از بین می روند ، حال اگر این نظم به هم بخورد و سلول ها بدون نیاز بدن تولید شوند و سلول های قبلی از بین نروند ، توده سرطانی ایجاد می شود که به صورت تومور بدخیم و خوش خیم مشاهده می شود .
ممکن است سرطان کولورکتال به خارج از محدوده خود رفته و در غده لنفاوی مجاور پیدا شوند که در این صورت سلول های سرطانی به دیگر غدد و اندام ها نفوذ کرده و آن ها را درگیر می کند. معمولا سرطان کولورکتال به کبد نفوذ می کند.
در صورت نیاز می توانید از طریق فرم زیر با ما ارتباط داشته باشید.
نام و نام خانوادگی
شماره تماس
بفرست
پیام شما ارسال شد.
پیام شما ارسال نشد. لطفا دوباره سعی نمایید.
علت سرطان کولورکتال
سرطان کولورکتال می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که به عنوان عامل تشدید کننده شناخته شود اما خود دلیل قاطعی برای به وجود آمدن ندارد و نمی توان دلیل روشنی برای ابتلا آن تعیین کرد . سرطان کولورکتال واگیردار نیست ولی عوامل خطر زایی دارد که در ادامه بخشی از آن را برمی شماریم.
پولیپ های کولورکتال
به بیرون زدگی هایی که روی دیواره روده بزرگ قرار دارد پولیپ می گویند که معولا در سنین بالا شایع است . پولیپ ها می توانند خوش خیم و یا بدخیم باشند . برداشتن پولیپ های روده می تواند احتمال ابتلا به سرطان کولورکتال را کاهش دهد.
سرطان روده بزرگ
سابقه خانوادگی
اگر در بین افراد خانواده درجه یک سابقه ابتلا به این سرطان وجود داشته باشد ، احتمال ابتلا افزایش می یابد . هر چقدر در تعداد بیشتری از اطرافیان دیده شود و در سنین پایین رخ دهد ، درصد ابتلا به همین نسبت زیاد تر می شود.
افزایش سن
افزایش سن جزو مواردی است که در همه بیماری ها می تواند عامل تحریک کننده باشد . در مورد سرطان کولون و سرطان رکتوم نیز در بین افراد بالای 50 سال شایع است و در بین آنها دیده می شود. بیماری سرطان کولون غیرپولیپی ارثی، که نوع شایع ارثی در ابتلا به سرطان کولورکتال است و همینطور بیماری نادر پولیپوز آدنومتوز فامیلیال نیز به خاطر ایجاد تعداد زیادی از پولیپ ها در روده ، اگر به موقع درمان نشود باعث ایجاد سرطان کولورکتال می شود.
رژیم غذایی نادرست
افرادی که در برنامه غذایی خود از سبزی و میوه به مقدار کم استفاده می کنند و در رژیم غذایی آن ها از کلسیم و فیبر خبری نیست باید احتمال ابتلا به سرطان کولورکتال را در خود بیشتر بیابند . البته این موضوع می تواند در همه موارد نتیجه یکسان ندهد.
درمان سرطان کولورکتال
حال باید دید آیا این بیماری قابل درمان است و برای آن چکاری می توان انجام داد . سرطان کولورکتال در مرحله های ابتدایی می تواد با برداشتن پولیپ های موجود کاملا از بین رود و یا در صورت وجود احتمال ابتلا با آزمایش های موجود احتمال آن را به صفر رساند . پس اگر جزو دسته ای هستید که سابقه خانودادگی در شما وجود دارد و یا خود قبلا سرطان های دیگری داشته اید با رعایت مراقبت های توصیه شده می توانید به پیشگیری کمک نمایید . برخی از این مراقبت ها عبارتند از:
انجام غربالگری های لازم بعد از سن 50 سالگی
در افرادی که زمینه ارثی در آن ها وجود دارد با هماهنگی با متخصص کولون و رکتوم ، قبل از سن 50 سالگی آزمایشات لازم را انجام دهند.
کولونوسکوپی
کولونوسکوپی با استفاده از این روش متخصص داخل روده را بررسی می کند و در صورت وجود پولیپ آن را خارج می کند.
معاینه انگشتی رکتوم
با این روش که بخشی از معاینات بالینی محسوب می شود ، می توان نقاط غیر نرمال را احساس کرد تا در صورت وجود برای درمان اقدام نمود.
درمان سرطان روده با جراحی
درمان سرطان کولورکتال بر طبق وضعیت جسمی بیمار بررسی می شود . انجام جراحی جزو راه های موثر برای درمان است که نوع های مختلفی برای آن ارائه می شود مانند برداشتن بخشی از کولون که با استفاده از آن قسمت آسیب دیده جدا شده و دو قسمت روده با روشی به نام اناستاموزیس به هم وصل می شود.
بهترین جراح روده
هزینه جراحی کولورکتال
برای درمان سرطان کولورکتال معمولا از جراحی استفاده می شود . هزینه ای که پزشک برای جراحی تعیین می کند به عوامل محتلفی بستگی دارد از جمله وضعیت پیشروی بیماری ، روش جراحی ، نوع جراحی انجام شده و مکانی که جراحی انجام می شود.
بهترین جراح روده در تهران با توجه به این عوامل هزینه نهایی را به بیمار اعلام می کند . البته این مورد برای آگاهی بیمار از هزینه ها است و هدف پزشک در ابتدا بهبودی کامل بیمار است.
علائم سرطان کولورکتال
علائم سرطان کولورکتال متفاوت است البته وجود این علائم قطعیتی برای سرطان نیست و می تواند دلایل دیگری داشته باشد به این خاطر باید در صورت مشاهده علائمی که در ادامه ذکر می شود با پرشک مشورت نمایید تا به موقع شناسایی شده و درمان گردد.
سرطان کولورکتال در شروع بیماری بدون درد می باشد، در نتیجه به دنبال پیدا کردن درد نباشید و زمان درمان را از دست ندهیم.
علائم شایع عبارتند از:
دیدن خون در مدفوع
احساس ادرار مداوم و تخلیه نشدن کامل مدفوع
وجود اسهال یا یبوست
کاهش یکباره وزن بدون اینکه دلیلی وجود داشته باشد .
وجود حالت تهوع و استفراغ
احساس خستگی و کسالت مداوم .
وجود نفخ
کلام آخر
با توجه به موارد ذکر شده سرطان کولورکتال جزو مواردی است که در صورت تشتخیص به موقع و درست می تواند قابل درمان باشد در نتیجه اگر علائم بیماری را در خود مشاهده کردید در اصرع وقت به دکتر سامان ستوده نیا متخصص مراجعه نمایید و آزمایشات مربوطه را انجام دهید.
سوالات متداول
کولونوسکوپی چیست و برای چه کسانی انجام می شود؟
کولونوسکوپی برای بیمارانی که علائم مربوط به سرطان کولورکتال یا بیماری التهابی روده دارند استفاده می شود. دستورالعمل های جدید توصیه می کنند غربالگری کولونوسکوپی را از 45 سالگی حتما به صورت روتین و سالیانه برای پیشگیری از سرطان ها انجام شود. اگر یکی از اعضای خانواده قبل از سن 60 سالگی به سرطان کولورکتال یا پولیپ آدنوماتوز مبتلا شده باشد، توصیه می شود غربالگری را 10 سال قبل از سن او در هنگام تشخیص شروع کنید. سرطان های ارثی خاصی وجود دارند که می توانند در سنین پایین زندگی ایجاد شوند. این موقعیت ها را با پزشک خود در میان بگذارید.
آیا شیمی درمانی و پرتو بعد از جراحی سرطان روده الزامی است؟
بعد از جراحی سرطان روده بنا به صلاحدید پزشک این دو گزینه ممکن است پیشنهاد شود. تعداد جلسات به حاد بودن مشکل بستگی دارد.
رژیم پر فیبر چیست؟
فیبر بخش غیر قابل هضم غذاهای گیاهی است که آب را جذب می کند. توصیه می شود که روزانه 25 تا 30 گرم فیبر مصرف کنید. غذاهای سرشار از فیبر عبارتند از کنگر، گوجه فرنگی، لوبیا، کلم بروکلی، هویج، انواع توت ها، سیب، موز، گلابی، زردآلو، برخی از غلات و غیره. مصرف منظم فیبر کافی در رژیم غذایی بعد از جراحی روده الزامی است.
آیا بعد از جراحی روده نیاز به بستری است؟
جراحان کولورکتال طیف گسترده ای از روش ها را بر روی دیستال رکتوم و کانال مقعد انجام می دهند. این شامل بریدن بافت هموروئیدی، ترمیم فیستول، درمان شقاق مقعد و برداشتن ضایعات خوش خیم و بدخیم است. این روش ها معمولا به صورت سرپایی انجام می شوند به این معنی که شما در همان روز از بیمارستان مرخص خواهید شد. اما برخی از انواع جراحی، مانند جراحی سرطان روده نیاز به اقامت طولانی در بیمارستان دارد.
مراقبت های بعد از جراحی روده؟
بلافاصله پس از عمل، در واحد مراقبت پس از بیهوشی از خواب بیدار خواهید شد. برای اطمینان از هوشیاری شما پس از جراحی، تحت نظارت دقیق کارکنان پرستاری خواهید بود. پس از بیدار شدن و هوشیاری، برای شما اشکالی ندارد که شروع به مصرف خوراکی کنید. پرستاران دستورالعمل های ترخیص و مراقبت از زخم را با شما در میان می گذارند.
نقاهت بعد از جراحی روده؟
جراح شما ممکن است دستورالعمل های خاصی برای مراقبت های پس از جراحی شما داشته باشد. با این حال، به طور کلی دوره نقاهت 2 تا 3 هفته است. بسته به روش شما، ممکن است به شما دستور داده شود که تعویض پانسمان روزانه را با گاز تمیز انجام دهید. حمام سیتز ( نشستن در وان یا لگن آب تمیز و گرم به مدت 5 تا 10 دقیقه ) نیز تشویق می شود. این عامل مقداری درد را تسکین می دهد و همچنین به تمیز کردن ناحیه کمک می کند. برای 1 تا 3 روز پس از عمل، معمولاً فعالیت سبک پیشنهاد می شود، اما فعالیت های روزانه خوب است. هنگام مصرف داروهای مسکن نباید رانندگی کرد یا تصمیمات مهمی گرفت. ورزش خوب است، اما باید با فعالیت بسیار سبک شروع کنید و به آرامی آن را در حد تحمل افزایش دهید. ممکن است مقدار کمی خون یا تخلیه ابری از محل جراحی خود داشته باشید.
ضرورت تماس با پزشک پس از جراحی روده؟
معمولاً داروهای ضد درد و همچنین بی حسی موضعی در محل جراحی شما تزریق می کنیم. در صورت بدتر شدن درد باید با مطب تماس گرفته شود. تب های مداوم، حالت تهوع، استفراغ و درد شکم نیز مواردی هستند که باید مطب را از آنها مطلع کنید. پس از جراحی آنورکتال، احتباس ادرار غیر معمول نیست. اگر مدت زیادی ادرار نکرده اید و فشار لگنی دارید باید با مطب تماس بگیرید. ممکن است به شما دستور داده شود که برای ارزیابی و کاتتریزاسیون احتمالی ادرار به بخش اورژانس مراجعه کنید. به عنوان یک قاعده کلی، اگر احساس بدی دارید و نگرانی دارید، لطفاً با ما تماس بگیرید تا در مورد آن صحبت کنید.
رژیم غذایی پس از جراحی روده؟
ما استفاده از غذای سالم و غیرفرآوری شده و همچنین میوه ها و سبزیجات را به بیماران توصیه می کنیم. جراح شما ممکن است درباره مصرف ملین های مدفوع با شما صحبت کند. خوردن یک رژیم غذایی با فیبر بالا نیز تشویق می شود. مکمل هایی باید برای کمک به افراد برای برآوردن نیاز روزانه شان به فیبر استفاده شود. هر فرد به طور متوسط باید 25 تا 35 گرم فیبر در روز از منابع مختلف دریافت کند. نوشیدن آب فراوان نیز توصیه می شود.
... [مشاهده متن کامل]
جراح خوب کولورکتال
بسیاری از افراد در ناحیه روده بزرگ دچار مشکلات و اختلالات زیادی می باشند. روده بزرگ و راست روده در اصطلاح پزشکی کولورکتال نام دارد. در علم پزشکی، یکی از تخصص ها مربوط به جراحی کولورکتال است که شامل راهکارهای درمان بیماری های مربوط به روده بزرگ و راست روده و ناحیه مقعد می باشد. سرطان روده نوع شایعی از سرطان است که آمار مرگ و میر آن بسیار زیاد است و به نوعی از سرطان گفته می شود که روده بزرگ و راست رده و مقعد را درگیر می کند. این نوع از سرطان در ابتدا ممکن است با یک پولیپ ساده شروع شود. این پولیپ ها در آغاز خطرناک نیستند اما اگر درمان نشوند بعد از چند سال ممکن است به سرطان های بدخیم تبدیل شوند. سرطان کولورکتال عمدتاً در افراد بالای پنجاه سال اتفاق می افتد اگرچه در سنین پایین نیز دیده شده است.
هزینه جراحی کولورکتال
روش های رایج جراحی کولورکتال
عبارتند از:
هموروئیدکتومی
فیستولوتومی
برداشتن کیست پیلونیدال
برداشتن کولون
ایجاد کلستومی، ایلئوستومی
عوامل سرطان روده بزرگ
مثل اکثر سرطانها، در سرطان روده بزرگ نیز عوامل وراثتی نقش مهمی ایفا می کند. از عوامل دیگری که در ابتلا به این بیماری موثر هستند می توان به موارد زیر اشاره کرد:
رژیم غذایی پر کالری و چربی با فیبر کم و فست فود و ابتلا به چاقی
عارضه کولیت اولسروز یا التهاب پوشش جدار روده بزرگ
مصرف الکل و استفاده از مواد مخدر
علائم سرطان روده بزرگ
علائم سرطان روده بزرگ عبارتند از خونریزی رکتوم، یبوست، اسهال، دردهای شکمی، کاهش وزن. البته علائم نامبرده شده امکان دارد در دیگر بیماری ها وجود داشته باشد، اما اگر بعد از دو یا سه هفته این علائم ادامه دار باشد بهتر است به پزشک مراجعه کرد. متاسفانه بیشتر بیماری های سرطانی و پولیپ ها در اوایل بیماری دارای نشانه خاصی نیستند و معمولاً بعد از مدتی بیماری خودش را نشان می دهد. توصیه می کنیم از آن جا که بیشتر بیماری های گوارشی بیشتر در بالای 40 سالگی رخ می دهد بهتر است بعد از سن 40 سالگی آزمایش ها ی مرتبط با روده بزرگ مرتب انجام شود. درمان کامل این بیماری توسط جراحی انجام می شود و انتخاب بهترین جراح کولورکتال مسئله ی مهم و قابل توجهی می باشد. اما اگر این بیماری دیرتر تشخیص داده شود، انجام شیمی درمانی ورادیوتراپی هم لازم است.
جهت تماس با دکتر ستوده نیا فوق تخصص جراحی کولون و رکتوم می توانید با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.
88776292 – 88775549
شرایط تحت درمان جراح کولورکتال خوب
عبارتند از:
سرطان مقعد
آبسه مقعد – فیستول
شقاق مقعد
زگیل مقعد
برداشتن روده
سرطان روده بزرگ
دیورتیکولیت
بی اختیاری مدفوع
هموروئید، فیستول، شقاق
بیماری التهابی روده: بیماری کرون و کولیت اولسراتیو
اختلالات کف لگن
بیماری پیلونیدال
پولیپ
افتادگی راست روده
رکتوسل
روش های انجام شده برای درمان این بیماری ها شامل آنوسکوپی، سیگموئیدوسکوپی، برداشتن روده بزرگ، کولونوسکوپی، درمان بیماران مبتلا به بی اختیاری مدفوع و . . است.
هزینه جراحی کولورکتال
هزینه جراحی کولورکتال برای درمان سرطان روده بزرگ می بایست به چند مورد مهم توجه داشته باشید. این موارد هزینه جراحی را برای شما تعیین می کنند. اول اینکه متخصص برای تشخیص دقیق بیماری و انتخاب راهکار درمان لازم است که آزمایش های لازم را انجام دهد. دیگر اینکه سرطان در چه مرحله ای است و تومورها در چه ناحیه ای قرار دارند. برای مثال وجود سرطان در روده بزرگ ، نسبت به راست روده و مقعد شرایط متفاوتی خواهد داشت و بد خیم بودن یا خوش خیمی نیز در این مورد مهم است.
اقدامات در صورت مراجعه به جراح کولورکتال
توصیه می شود که در هنگام مراجعه به متخصص احساس راحتی نموده و در مورد مشکلاتی که دارید صحبت کنید و نباید احساس خجالت کنید. به طور معمول، جراحی یک جراحی سرپایی است و پس از بهبودی، بسیاری از مسائلی را که بیماران هر روز با آن درگیر بوده اند حل می کند.
اگر بیماری کولورکتال دارید که نیاز به مداخله جراحی دارد، ممکن است در مورد گزینه ها و بهبودی پس از جراحی سؤالاتی داشته باشید. دکتر ستوده نیا بسته به شرایط و ترجیحات شخصی شما بهترین برنامه درمانی برای شما را تعیین می کند. هدف ایشان همیشه استفاده از کم تهاجمی ترین و موثرترین درمان ممکن برای هر بیمار است. ایشان یک برنامه جراحی اختصاصی کولورکتال، تشخیص، درمان و مراقبت های بعدی را به بیماران مبتلا به انواع اختلالات کولورکتال ارائه می دهند.
روش های جراحی کولورکتال
چرا دکتر ستوده نیا
تخصص بالای دکتر ستوده نیا یکی از مهمترین معیارها برای انتخاب ایشان است. ایشان آگاه به تمام تکنیک های روز دنیا هستند و درمان هایی را مناسب با نوع بیماری ارائه می دهند. همچنین در صورت نیاز به جراحی، ایشان جراحی را با پیشرفته ترین ابزار و در بهترین بیمارستان انجام می دهند.
برنامه جراحی سرطان رکتوم توسط دکتر ستوده نیا بسیار پیشرفته است و اکثر بیماران پس از این جراحی سلامت جسمانی خود را از نو می یابند و می توانند که به زندگی عادی باز گردند.
بهبود کیفیت زندگی یکی دیگر از مواردی است که منجر به انتخاب دکتر ستوده نیا می شود. ایشان از جدیدترین تکنیک های جراحی برای درمان بیماران مبتلا به طیف وسیعی از اختلالات کولورکتال، از رایج تا پیچیده ترین، استفاده می کنند. ایشان در صورت امکان، از درمان های جراحی، غیرجراحی یا کم تهاجمی برای کمک به بهبود سریع تر بیماران و حفظ عملکرد طبیعی روده استفاده می گردد.
دکتر ستوده نیا طیف وسیعی از درمان ها را به بیماران پیشنهاد می کنند. ایشان طیف کاملی از درمان های غیرجراحی و جراحی را ارائه می کنند تا بیماران یک طرح درمانی را که نیازهای آنها را برآورده می کند داشته باشند. ایشان همچنین در انجام جراحی های کم تهاجمی مهارت دارند و به بیماران کمک می کنند تا سریع تر بهبود یابند و به زندگی عادی بازگردند.
دکتر ستوده نیا جدیدترین تکنیک ها را برای تشخیص و درمان اختلالات کولورکتال مانند تومورهای کولورکتال ارثی ارائه می دهیم. ایشان با تشخیص زودهنگام تومورهای ارثی کولورکتال جان بسیاری را نجات داده است و جز بهترین پزشکان ایران می باشند.
کلام آخر
دکتر سامان ستوده نیا با سالها تجربه و بیش از صدها جراحی موفق کولورکتال یکی از جراحان برجسته در حوزه جراحی کولورکتال در تهران می باشند.
سرطان کولورکتال زمانی اطلاق می شود که سرطان از کولون و رکتوم شروع شده است. جراحی کولون و رکتوم جزو مواردی است که امروزه بیشتر با گوش آشنا است . به خاطر تحرک کم ، دغدغه های کاری و وقت نگذاشتن برای تغذیه و یا وجود زمینه ارثی سبب شده این بیماری بیشتر از پیش مهم شناخته شود. در ادامه مطالبی در مورد علائم آن ، خطرات احتمالی ، راه های تشخیص و انواع درمان آن ارائه می شود که هنگام مراجعه به پزشک می تواند برای شما مفید باشد. تا پایان مقاله با ما همراه باشید تا بیشتر در مورد هزینه جراحی کولورکتال بدانید.
کولون و رکتوم چیست؟
سیستم هاضمه انسان از بخش های مختلفی تشکیل شده است که کولون و رکتوم قسمتی از آن است. این دو یک قسمت بزرگ را که قابلیت انعطاف پذیری دارد تشکیل می دهند که ما آن را به نام روده بزرگ می شناسیم . کولون حدود یک تا یک و نیم متر از ابتدای روده بزرگ است و چند سانتی متری آخر آن را رکتوم تشکیل می دهد.
تماس با دکتر ستوده نیا
سرطان کولورکتال چگونه است؟
سرطان در سلول های بدن شروع می شود به این صورت که در حالت عادی سلول ها متناسب با نیاز بدن رشد می کنند و سلول های قبلی از بین می روند ، حال اگر این نظم به هم بخورد و سلول ها بدون نیاز بدن تولید شوند و سلول های قبلی از بین نروند ، توده سرطانی ایجاد می شود که به صورت تومور بدخیم و خوش خیم مشاهده می شود .
ممکن است سرطان کولورکتال به خارج از محدوده خود رفته و در غده لنفاوی مجاور پیدا شوند که در این صورت سلول های سرطانی به دیگر غدد و اندام ها نفوذ کرده و آن ها را درگیر می کند. معمولا سرطان کولورکتال به کبد نفوذ می کند.
در صورت نیاز می توانید از طریق فرم زیر با ما ارتباط داشته باشید.
نام و نام خانوادگی
شماره تماس
بفرست
پیام شما ارسال شد.
پیام شما ارسال نشد. لطفا دوباره سعی نمایید.
علت سرطان کولورکتال
سرطان کولورکتال می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که به عنوان عامل تشدید کننده شناخته شود اما خود دلیل قاطعی برای به وجود آمدن ندارد و نمی توان دلیل روشنی برای ابتلا آن تعیین کرد . سرطان کولورکتال واگیردار نیست ولی عوامل خطر زایی دارد که در ادامه بخشی از آن را برمی شماریم.
پولیپ های کولورکتال
به بیرون زدگی هایی که روی دیواره روده بزرگ قرار دارد پولیپ می گویند که معولا در سنین بالا شایع است . پولیپ ها می توانند خوش خیم و یا بدخیم باشند . برداشتن پولیپ های روده می تواند احتمال ابتلا به سرطان کولورکتال را کاهش دهد.
سرطان روده بزرگ
سابقه خانوادگی
اگر در بین افراد خانواده درجه یک سابقه ابتلا به این سرطان وجود داشته باشد ، احتمال ابتلا افزایش می یابد . هر چقدر در تعداد بیشتری از اطرافیان دیده شود و در سنین پایین رخ دهد ، درصد ابتلا به همین نسبت زیاد تر می شود.
افزایش سن
افزایش سن جزو مواردی است که در همه بیماری ها می تواند عامل تحریک کننده باشد . در مورد سرطان کولون و سرطان رکتوم نیز در بین افراد بالای 50 سال شایع است و در بین آنها دیده می شود. بیماری سرطان کولون غیرپولیپی ارثی، که نوع شایع ارثی در ابتلا به سرطان کولورکتال است و همینطور بیماری نادر پولیپوز آدنومتوز فامیلیال نیز به خاطر ایجاد تعداد زیادی از پولیپ ها در روده ، اگر به موقع درمان نشود باعث ایجاد سرطان کولورکتال می شود.
رژیم غذایی نادرست
افرادی که در برنامه غذایی خود از سبزی و میوه به مقدار کم استفاده می کنند و در رژیم غذایی آن ها از کلسیم و فیبر خبری نیست باید احتمال ابتلا به سرطان کولورکتال را در خود بیشتر بیابند . البته این موضوع می تواند در همه موارد نتیجه یکسان ندهد.
درمان سرطان کولورکتال
حال باید دید آیا این بیماری قابل درمان است و برای آن چکاری می توان انجام داد . سرطان کولورکتال در مرحله های ابتدایی می تواد با برداشتن پولیپ های موجود کاملا از بین رود و یا در صورت وجود احتمال ابتلا با آزمایش های موجود احتمال آن را به صفر رساند . پس اگر جزو دسته ای هستید که سابقه خانودادگی در شما وجود دارد و یا خود قبلا سرطان های دیگری داشته اید با رعایت مراقبت های توصیه شده می توانید به پیشگیری کمک نمایید . برخی از این مراقبت ها عبارتند از:
انجام غربالگری های لازم بعد از سن 50 سالگی
در افرادی که زمینه ارثی در آن ها وجود دارد با هماهنگی با متخصص کولون و رکتوم ، قبل از سن 50 سالگی آزمایشات لازم را انجام دهند.
کولونوسکوپی
کولونوسکوپی با استفاده از این روش متخصص داخل روده را بررسی می کند و در صورت وجود پولیپ آن را خارج می کند.
معاینه انگشتی رکتوم
با این روش که بخشی از معاینات بالینی محسوب می شود ، می توان نقاط غیر نرمال را احساس کرد تا در صورت وجود برای درمان اقدام نمود.
درمان سرطان روده با جراحی
درمان سرطان کولورکتال بر طبق وضعیت جسمی بیمار بررسی می شود . انجام جراحی جزو راه های موثر برای درمان است که نوع های مختلفی برای آن ارائه می شود مانند برداشتن بخشی از کولون که با استفاده از آن قسمت آسیب دیده جدا شده و دو قسمت روده با روشی به نام اناستاموزیس به هم وصل می شود.
بهترین جراح روده
هزینه جراحی کولورکتال
برای درمان سرطان کولورکتال معمولا از جراحی استفاده می شود . هزینه ای که پزشک برای جراحی تعیین می کند به عوامل محتلفی بستگی دارد از جمله وضعیت پیشروی بیماری ، روش جراحی ، نوع جراحی انجام شده و مکانی که جراحی انجام می شود.
بهترین جراح روده در تهران با توجه به این عوامل هزینه نهایی را به بیمار اعلام می کند . البته این مورد برای آگاهی بیمار از هزینه ها است و هدف پزشک در ابتدا بهبودی کامل بیمار است.
علائم سرطان کولورکتال
علائم سرطان کولورکتال متفاوت است البته وجود این علائم قطعیتی برای سرطان نیست و می تواند دلایل دیگری داشته باشد به این خاطر باید در صورت مشاهده علائمی که در ادامه ذکر می شود با پرشک مشورت نمایید تا به موقع شناسایی شده و درمان گردد.
سرطان کولورکتال در شروع بیماری بدون درد می باشد، در نتیجه به دنبال پیدا کردن درد نباشید و زمان درمان را از دست ندهیم.
علائم شایع عبارتند از:
دیدن خون در مدفوع
احساس ادرار مداوم و تخلیه نشدن کامل مدفوع
وجود اسهال یا یبوست
کاهش یکباره وزن بدون اینکه دلیلی وجود داشته باشد .
وجود حالت تهوع و استفراغ
احساس خستگی و کسالت مداوم .
وجود نفخ
کلام آخر
با توجه به موارد ذکر شده سرطان کولورکتال جزو مواردی است که در صورت تشتخیص به موقع و درست می تواند قابل درمان باشد در نتیجه اگر علائم بیماری را در خود مشاهده کردید در اصرع وقت به دکتر سامان ستوده نیا متخصص مراجعه نمایید و آزمایشات مربوطه را انجام دهید.
سوالات متداول
کولونوسکوپی چیست و برای چه کسانی انجام می شود؟
کولونوسکوپی برای بیمارانی که علائم مربوط به سرطان کولورکتال یا بیماری التهابی روده دارند استفاده می شود. دستورالعمل های جدید توصیه می کنند غربالگری کولونوسکوپی را از 45 سالگی حتما به صورت روتین و سالیانه برای پیشگیری از سرطان ها انجام شود. اگر یکی از اعضای خانواده قبل از سن 60 سالگی به سرطان کولورکتال یا پولیپ آدنوماتوز مبتلا شده باشد، توصیه می شود غربالگری را 10 سال قبل از سن او در هنگام تشخیص شروع کنید. سرطان های ارثی خاصی وجود دارند که می توانند در سنین پایین زندگی ایجاد شوند. این موقعیت ها را با پزشک خود در میان بگذارید.
آیا شیمی درمانی و پرتو بعد از جراحی سرطان روده الزامی است؟
بعد از جراحی سرطان روده بنا به صلاحدید پزشک این دو گزینه ممکن است پیشنهاد شود. تعداد جلسات به حاد بودن مشکل بستگی دارد.
رژیم پر فیبر چیست؟
فیبر بخش غیر قابل هضم غذاهای گیاهی است که آب را جذب می کند. توصیه می شود که روزانه 25 تا 30 گرم فیبر مصرف کنید. غذاهای سرشار از فیبر عبارتند از کنگر، گوجه فرنگی، لوبیا، کلم بروکلی، هویج، انواع توت ها، سیب، موز، گلابی، زردآلو، برخی از غلات و غیره. مصرف منظم فیبر کافی در رژیم غذایی بعد از جراحی روده الزامی است.
آیا بعد از جراحی روده نیاز به بستری است؟
جراحان کولورکتال طیف گسترده ای از روش ها را بر روی دیستال رکتوم و کانال مقعد انجام می دهند. این شامل بریدن بافت هموروئیدی، ترمیم فیستول، درمان شقاق مقعد و برداشتن ضایعات خوش خیم و بدخیم است. این روش ها معمولا به صورت سرپایی انجام می شوند به این معنی که شما در همان روز از بیمارستان مرخص خواهید شد. اما برخی از انواع جراحی، مانند جراحی سرطان روده نیاز به اقامت طولانی در بیمارستان دارد.
مراقبت های بعد از جراحی روده؟
بلافاصله پس از عمل، در واحد مراقبت پس از بیهوشی از خواب بیدار خواهید شد. برای اطمینان از هوشیاری شما پس از جراحی، تحت نظارت دقیق کارکنان پرستاری خواهید بود. پس از بیدار شدن و هوشیاری، برای شما اشکالی ندارد که شروع به مصرف خوراکی کنید. پرستاران دستورالعمل های ترخیص و مراقبت از زخم را با شما در میان می گذارند.
نقاهت بعد از جراحی روده؟
جراح شما ممکن است دستورالعمل های خاصی برای مراقبت های پس از جراحی شما داشته باشد. با این حال، به طور کلی دوره نقاهت 2 تا 3 هفته است. بسته به روش شما، ممکن است به شما دستور داده شود که تعویض پانسمان روزانه را با گاز تمیز انجام دهید. حمام سیتز ( نشستن در وان یا لگن آب تمیز و گرم به مدت 5 تا 10 دقیقه ) نیز تشویق می شود. این عامل مقداری درد را تسکین می دهد و همچنین به تمیز کردن ناحیه کمک می کند. برای 1 تا 3 روز پس از عمل، معمولاً فعالیت سبک پیشنهاد می شود، اما فعالیت های روزانه خوب است. هنگام مصرف داروهای مسکن نباید رانندگی کرد یا تصمیمات مهمی گرفت. ورزش خوب است، اما باید با فعالیت بسیار سبک شروع کنید و به آرامی آن را در حد تحمل افزایش دهید. ممکن است مقدار کمی خون یا تخلیه ابری از محل جراحی خود داشته باشید.
ضرورت تماس با پزشک پس از جراحی روده؟
معمولاً داروهای ضد درد و همچنین بی حسی موضعی در محل جراحی شما تزریق می کنیم. در صورت بدتر شدن درد باید با مطب تماس گرفته شود. تب های مداوم، حالت تهوع، استفراغ و درد شکم نیز مواردی هستند که باید مطب را از آنها مطلع کنید. پس از جراحی آنورکتال، احتباس ادرار غیر معمول نیست. اگر مدت زیادی ادرار نکرده اید و فشار لگنی دارید باید با مطب تماس بگیرید. ممکن است به شما دستور داده شود که برای ارزیابی و کاتتریزاسیون احتمالی ادرار به بخش اورژانس مراجعه کنید. به عنوان یک قاعده کلی، اگر احساس بدی دارید و نگرانی دارید، لطفاً با ما تماس بگیرید تا در مورد آن صحبت کنید.
رژیم غذایی پس از جراحی روده؟
ما استفاده از غذای سالم و غیرفرآوری شده و همچنین میوه ها و سبزیجات را به بیماران توصیه می کنیم. جراح شما ممکن است درباره مصرف ملین های مدفوع با شما صحبت کند. خوردن یک رژیم غذایی با فیبر بالا نیز تشویق می شود. مکمل هایی باید برای کمک به افراد برای برآوردن نیاز روزانه شان به فیبر استفاده شود. هر فرد به طور متوسط باید 25 تا 35 گرم فیبر در روز از منابع مختلف دریافت کند. نوشیدن آب فراوان نیز توصیه می شود.