کوشی هیکاری

دانشنامه عمومی

کوشی هیکاری ( به ژاپنی: コシヒカリ, 越光؛ Koshihikari ) نوعی برنج پرطرفدار است که در ژاپن، استرالیا و ایالات متحده کشت می شود. کوشی هیکاری نخستین بار در ۱۹۵۶ با ترکیب دو رگۀ متفاوت نئورین شمارۀ ۱ و نئورین شمارۀ ۲۲ در پروژۀ تحقیقات کشاورزی استان فوکوئی ابداع گردید. این گونه برنج به سبب ذائقۀ مطبوعی که دارد، امروزه در ژاپن بسیار پر طرفدار است.
عکس کوشی هیکاری
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران