کورتیدو

دانشنامه عمومی

کورتیدو ( انگلیسی: Curtido؛ تلفظ اسپانیایی:  ) نوعی چاشنی کلم تخمیرشده است. این چاشنی در غذاهای السالوادوری و سایر کشورهای آمریکای مرکزی معمول است و معمولاً با کلم، پیاز، هویج، پونه کوهی و گاهی عصارهٔ لیموی شیرازی درست می شود و شباهت زیادی با کلم ترش، کیمچی یا ترشی سالادکلم است. کورتیدو معمولاً در کنار پوپوسا سِـرو می شود. [ ۱]
در کشور بلیز دستور تهیه کورتیدو اندکی متفاوت است و با پیاز، فلفل تند هابانرو و سرکه درست می شود و از آن در کنار سالبوت، گارناچا و دیگر غذاهای رایج در آشپزی بلیزی استفاده می شود.
عکس کورتیدو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس