کوتاه کردن نوک

دانشنامه عمومی

نوک بُری، کوتاه کردن نوک، یا قیچی کردن نوک ( به انگلیسی: Debeaking ) ( یا هرس نوک[ ۱] ( beak trimming ) ) ، برداشتن بخش از نوک در ماکیان، به ویژه مرغ های لایه ای و بوقلمونها است، اگرچه ممکن است روی بلدرچین و مرغابی نیز انجام شود. معمولاً نوک برای همیشه کوتاه می شود، اگرچه ممکن است دوباره رشد کند. نوک پایینی کوتاه شده تا حدودی بلندتر از نوک بالایی است. یک عمل مشابه اما جداگانه که معمولاً توسط یک دامپزشک پرندگان یا یک پرنده باز باتجربه انجام می شود، شامل بریدن، سوهان کردن یا سنباده زدن نوک پرندگان اسیر با هدف بهداشتی است - به منظور اصلاح یا کاهش موقت رشد بیش از اندازه یا بدشکلی ها و اجازه دادن بهتر به پرنده برای جابجایی، فعالیت های عادی تغذیه و پیشگیری آن انجام می شود. [ ۲] در میان نگهبانان پرندگان شکاری، این عمل معمولاً به عنوان «قیچی کردن» شناخته می شود. [ ۳]
جدول وضعیت قانونی کوتاه کردن نوک در جهان
عکس کوتاه کردن نوکعکس کوتاه کردن نوک
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران