کنسرو کردن یا نگهداری میوه

دانشنامه آزاد فارسی

کُنسرو کردن یا نگه داری میوه (preserve)
جوشاندن مواد غذایی، به ویژه میوه، با شکر و نگهداری آن در بطری یا قوطی. از روش های قدیمی نگهداری میوه، به مدت طولانی، است و انواع مختلف دارد که عبارت اند از تهیۀ مربا (کنسرو میوۀ جوشانده با شکر)؛ مارمالاد (مربای مرکبات)؛ کرم لیمو (ترکیب لیمو، تخم مرغ و کره)؛ مایۀ پای کریسمس (ترکیب کشمش، سیب، کشمش بی دانه، پیه و ادویه)؛ گیلاس شکری.

پیشنهاد کاربران

بپرس