تصویرش را در زیر ببینید


در گذشته مردم روستای برای نگهداری گندم از مخزن یا خمره های گِلی که به آن کُندی گفته می شد استفاده می کردند . کُندی که در ابعاد و اندازه مختلف بوده ، ازخاک رس و کاه ساخته شده و دارای یک ورودی و یک خروجی می باشد ، که ورودی در بالای کُندی قرار داشته و برای ریختن گندم داخل کُندی تعبیه شده و دریچه یا حفره ای ( خروجی ) در قسمت پایین کُندی تعبیه شده که در مواقع نیاز گندم را از کُندی خارج کنند . نگهداری گندم داخل کُندی باعث جلوگیری از خرابی گندم می شده و تا فصل برداشت سال آینده ، گندم را در آن نگهداری می کردند. در بعضی موارد آرد گندم را نیز در کُندی نگهداری می کردند.
... [مشاهده متن کامل]
شکلش شبیه دوتا قیف هست که روی هم بزاری منتها سوراخ پایینی از کنار هست. که از ش برای خارج کردن گندم استفاده می شده. همچنین بوسیله این کندی های موش و سایر عواملی که باعث خراب شدن گندم یا آرد و. . که داخل آن می ریختند می شده را دور نگه می داشتند.
... [مشاهده متن کامل]
شکلش شبیه دوتا قیف هست که روی هم بزاری منتها سوراخ پایینی از کنار هست. که از ش برای خارج کردن گندم استفاده می شده. همچنین بوسیله این کندی های موش و سایر عواملی که باعث خراب شدن گندم یا آرد و. . که داخل آن می ریختند می شده را دور نگه می داشتند.