کندری

پیشنهاد کاربران

نوعی انگور دانه دار با حبه های درشت و رنگ قرمز مایل به بنفش است که از ارقام زودرس یا میان رس انگور به شمار
می آید. این انگور به دلیل طعم شیرین و بافت نرم خود، به عنوان یکی از انگورهای محبوب برای مصرف تازه، تهیه سالاد میوه و دسرها شناخته شده است.
...
[مشاهده متن کامل]

نهال انگور کندری یکی از نهال های معروف بومی ایران است. خاستگاه اصلی این نهال همان گونه که از نامش پیداست روستای کندر در جاده چالوس است. این نهال در کشور ما در بسیاری از مناطق کاشت می شود. محصول این نهال بسیار خوش طعم است و ظاهر زیبا و مجلسی دارد.
ویژگی های انگور کندری:
نوع: دانه دار
رنگ: قرمز مایل به بنفش
اندازه حبه: درشت
طعم: شیرین
بافت: نرم
زمان برداشت: اواخر تیر یا اوایل مرداد ماه
کاربردها:
تازه خوری:
یکی از محبوب ترین روش های مصرف انگور کندری است.
تهیه آبغوره:
از انگور کندری برای تهیه آبغوره نیز استفاده می شود.
موارد صنعتی:
در صنایع غذایی مانند شیرینی پزی و تهیه مویز نیز کاربرد دارد.
فواید:
منبع غنی ویتامین ها:
انگور کندری حاوی ویتامین های ب1، ب2، ب3، ب5، ب6، ث، ای و کا است که به تقویت سیستم ایمنی، حفظ سلامت پوست و مو کمک می کند.
مقاومت در برابر سرما و گرما:
نهالستان پالیز می گوید، انگور کندری مقاومت خوبی در برابر شرایط آب و هوایی مختلف دارد.
بازدهی زود هنگام:
نهال های انگور کندری از سال دوم باردهی دارند و محصول مرغوب را تولید می کنند.
نکات:
زمان کاشت:
بهترین زمان برای کاشت نهال انگور کندری در زمستان و اسفند ماه است.
فاصله کاشت:
برای کاشت نهال انگور کندری، فاصله 3 در 3 متر مربع توصیه می شود.
هرس:
هرس بعد از برداشت محصول و هرس اصلی در ماه های آذر، دی و بهمن انجام می شود.