کمیته امنیت غذایی جهان

دانشنامه عمومی

کمیته امنیت غذایی جهان ( انگلیسی: Committee on World Food Security ) ( CFS ) در سال ۱۹۷۴ به عنوان یک نهاد بین دولتی برای بررسی و پی گیری سیاست های مربوط به جهان تأسیس شد، ( امنیت سازمان ) از جمله تولید و دسترسی فیزیکی و اقتصادی به امور داخلی و منطقه ای * ارتقا پاسخگویی و تقسیم بهترین تجارب * توسعه چارچوب استراتژیک جهانی برای امنیت غذایی و تغذیه
عکس کمیته امنیت غذایی جهان
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران