کمبود شیرخشک کودک در آمریکا در سال ۲۰۲۲. در سال ۲۰۲۲، ایالات متحده در نتیجه بحران زنجیره تأمین جهانی ۲۰۲۱–۲۰۲۲ همراه با فراخوان محصول در مقیاس گسترده دچار کمبود شدید شیر خشک شد. [ ۱] [ ۲] از ۱۴ مه، میزان ناموجودی این محصول در سراسر کشور ۴۳ درصد گزارش شده است، که از ۳۱ درصد دو هفته قبل بیشتر است. نرخ عادی ناموجودی ۱۰٪ است. [ ۳] در بسیاری از مکان ها، قفسه های فروشگاه ها خالی هستند. ایالت های دلاور، کانزاس و تنسی بیشترین آسیب را دیده اند. [ ۳] از اواسط ماه مه، تولیدکنندگان و خرده فروشان انتظار داشتند بازیابی کامل ذخایر شیرخشک ماه ها به طول بینجامد. [ ۴] علاوه بر نوزادان، فراخوان های شیر خشک بر بیماران پزشکی غیر شیرخوار که نیاز به تغذیه از طریق بینی معده دارند نیز تأثیر گذاشته است. [ ۵] [ ۶] [ ۷]
به نظر می رسد علت اصلی کمبود شیرخشک، مسائل مربوط به زنجیره تأمین کووید - ۱۹ باشد. [ ۸] [ ۱] [ ۹]
این مشکل زمانی تشدید شد که آزمایشگاه ابوت، یکی از سه تولیدکننده اصلی شیر خشک در ایالات متحده، در فوریه ۲۰۲۲ به دنبال دستور سازمان غذا و داروی برای فراخوانی چندین برند شیر خشک به دلیل آلودگی باکتریایی احتمالی، تولید خود را در کارخانه استرگیس، میشیگان خود تعطیل کرد. ممکن است باعث مرگ حداقل دو نوزاد شده باشد. [ ۱] ابوت ۴۰ درصد از فرمول فروخته شده در ایالات متحده را تولید می کند که عمدتاً تحت نام تجاری سیمیلک است و تأسیسات استرگیس بزرگترین آن است. [ ۱۰] باکتری Cronobacter sakazakii، که نوزادان را بیمار می کند، در کارخانه استرگیس یافت شد. [ ۱۱] ابوت در یک بیانیه مطبوعاتی اظهار داشت: «هیچ مدرکی وجود ندارد که شیرخشک های ما را با این بیماری های نوزادان مرتبط کند» و نمونه هایی از باکتری های جمع آوری شده از نوزادان با نمونه های موجود در کارخانه این شرکت مطابقت ندارد. [ ۱۲] با این حال، مقامات اف دی ای با استناد به کمبود داده های ژنتیکی C. sakazakii در پایگاه داده سی دی سی، که شناسایی و مقایسه سویه ها را دشوار می کند و احتمال بالای عدم تشخیص سویه ها با استفاده از روش های موجود، منطق این ادعا را رد کردند. [ ۱۱]
در اکتبر ۲۰۲۱، یکی از کارمندان سابق ابوت نوتریشن در کارخانه استرگیس آن، نگرانی های خود را در مورد نقض ایمنی در کارخانه برای مقامات ارشد FDA مطرح کرد. این سوت زن اتهاماتی مربوط به روش های نظافت ضعیف، سوابق جعلی تعمدی، و تلاش های مقامات کارخانه برای جلوگیری از اطلاع اف دی ای در مورد مسائل جدی مربوط به سیستم کارخانه برای بررسی وجود آلاینده های باکتریایی در شیرخشک را تشریح کرد. این اتهامات به مقامات ارشد ایمنی مواد غذایی و دیگر رهبران اف دی ای ارسال شد. اف دی ای تا ۳۱ ژانویه ۲۰۲۲ کارخانه را بازرسی نکرد. [ ۱۳]

این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفبه نظر می رسد علت اصلی کمبود شیرخشک، مسائل مربوط به زنجیره تأمین کووید - ۱۹ باشد. [ ۸] [ ۱] [ ۹]
این مشکل زمانی تشدید شد که آزمایشگاه ابوت، یکی از سه تولیدکننده اصلی شیر خشک در ایالات متحده، در فوریه ۲۰۲۲ به دنبال دستور سازمان غذا و داروی برای فراخوانی چندین برند شیر خشک به دلیل آلودگی باکتریایی احتمالی، تولید خود را در کارخانه استرگیس، میشیگان خود تعطیل کرد. ممکن است باعث مرگ حداقل دو نوزاد شده باشد. [ ۱] ابوت ۴۰ درصد از فرمول فروخته شده در ایالات متحده را تولید می کند که عمدتاً تحت نام تجاری سیمیلک است و تأسیسات استرگیس بزرگترین آن است. [ ۱۰] باکتری Cronobacter sakazakii، که نوزادان را بیمار می کند، در کارخانه استرگیس یافت شد. [ ۱۱] ابوت در یک بیانیه مطبوعاتی اظهار داشت: «هیچ مدرکی وجود ندارد که شیرخشک های ما را با این بیماری های نوزادان مرتبط کند» و نمونه هایی از باکتری های جمع آوری شده از نوزادان با نمونه های موجود در کارخانه این شرکت مطابقت ندارد. [ ۱۲] با این حال، مقامات اف دی ای با استناد به کمبود داده های ژنتیکی C. sakazakii در پایگاه داده سی دی سی، که شناسایی و مقایسه سویه ها را دشوار می کند و احتمال بالای عدم تشخیص سویه ها با استفاده از روش های موجود، منطق این ادعا را رد کردند. [ ۱۱]
در اکتبر ۲۰۲۱، یکی از کارمندان سابق ابوت نوتریشن در کارخانه استرگیس آن، نگرانی های خود را در مورد نقض ایمنی در کارخانه برای مقامات ارشد FDA مطرح کرد. این سوت زن اتهاماتی مربوط به روش های نظافت ضعیف، سوابق جعلی تعمدی، و تلاش های مقامات کارخانه برای جلوگیری از اطلاع اف دی ای در مورد مسائل جدی مربوط به سیستم کارخانه برای بررسی وجود آلاینده های باکتریایی در شیرخشک را تشریح کرد. این اتهامات به مقامات ارشد ایمنی مواد غذایی و دیگر رهبران اف دی ای ارسال شد. اف دی ای تا ۳۱ ژانویه ۲۰۲۲ کارخانه را بازرسی نکرد. [ ۱۳]

