کماچ
لغت نامه دهخدا
فرهنگ فارسی
واژه نامه بختیاریکا
پیشنهاد کاربران
شیرینی محلی استهبان است که هل هم دارد
در کرمان نوعی شیرینی است که با آرد جوانه گندم به نام آرد سهن و خرما و ادویه جاتی چون زنجبیل و رازیانه و سیاه دانه و تخم شوید و نیز گردو طبخ می شود
ظرفی که در آن شیر یا روغن محلی میریزند
کماج نام دارد
کماج نام دارد
در استان فارس و کرمان به نوعی نان بزرگ و قطور که در زیر خاکسترهای آتش درست میشود گویند.
کماچ - نوعی نان سنتی و سوغات اصیل و سنتی سمنان است. مواد تشکیل دهنده آرد ، شکر، روغن و ماده مخمر آب نخود میباشد.