کلم چینی

دانشنامه عمومی

کلم چینی ( کلم راپا، زیرگونه pekinensis و کینانسیس ) می تواند به دو گروه رقمی کشاورزی از سبزیجات برگ چینی اشاره کند که اغلب در غذاهای چینی به کار می رود: گروه کلم نپا و گروه کلم برگ چینی.
هر دو رقم این سبزیجات زیرگونه شلغم هستند و از همان گونه های غذاهای اصلی غربی مانند کلم، کلم بروکلی و گل کلم می باشند. هر دو گونه دارای تنوع زیادی در نام، شکل نوشتن و طبقه بندی علمی، به خصوص ارقام مختلف کلم برگ چینی می باشند.
منطقه اصلی کشت کلم چینی به منطقه دلتای رودخانه یانگ تسه بر می گردد، اما لی شیژن طبیعت شناس دودمان مینگ با افزایش آگاهی دربارهٔ فواید دارویی این گیاه آن را رواج داد. نوع کاشته شده در چجیانگ حدوداً در قرن چهاردهم میلادی به شمال آورده شد و برداشت کاهوی چینی به سرعت به جنوب نیز گسترش پیدا کرد. سپس این محصولات در امتداد آبراه بزرگ چین به جنوب به هانگژو برده و از طریق دریا تا جنوب گوانگدونگ صادر می شدند. [ نیازمند منبع]
عکس کلم چینیعکس کلم چینی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس