کلاشینکف

/kelASinkof/

فرهنگ معین

(کِ کُ ) [ از روس . ] (اِ. ) از انواع سلاح خودکار و نیمه خودکار دارای دستگاه نشانه روی مکانیکی و دو نوع قنداق ثابت و تاشو.

دانشنامه عمومی

کَلاشْنیکُف ( به طور خلاصه: کِلاش ) ( به روسی: калашников، آوانگاری:  kalashnikov ) ( همچنین شناخته شده با نام کِلاشینکُف ) خانواده ای از تفنگ های تهاجمی با «آتش تحت اختیار» است که کنسرن کلاشینکف آن را تولید کرده است. این سلاح با فشنگ های کالیبر ۳۹×۷٫۶۲ تغذیه می شود و با فشار غیرمستقیم گاز باروت مسلح میشود و دارای برگه ناظم آتش سه وضعیتی است که سلاح را به ترتیب ( از بالا به پایین ) به سه حالت ضامن، رگبار ( خودکار ) و تک تیر ( نیمه خودکار ) درمی آورد. AK مخفف آوتومات کَلاشنیکُف ( به روسی: Автомат Калашникова، آوانگاری:  Avtomat Kalashnikov ) است. آفتامات در زبان روسی به معنای اسلحه خودکار می باشد و عدد ۴۷ نیز اشاره به سال ۱۹۴۷ است که اسلحه مزبور به وفور در خط تولید قرار گرفت. نام این سلاح برگرفته از نام طراح آن میخائیل تیموفویچ کلاشنیکُف است. ( وی طراحی این اسلحه را با الهام از اشتروم گور ۴۴ که یک سلاح ساخت آلمان نازی بود انجام داد و به دلیل اتمام جنگ و از هم پاشیدگی ارتش آلمان ( ۱۹۴۵–۱۹۳۵ ) ، بسیاری از طرح های نخبگان آلمانی در بسیاری از زمینه ها، توسط امریکا، شوروی و دیگر کشورها به سرقت رفته و بسیاری از آن ها، بعدها با نام های دیگری ساخته و رونمایی شدند. ) [ ۱]
تولید انبوه AK - 47 از سال ۱۹۴۷ در اتحاد جماهیر شوروی آغاز شد و با توجه به سهولت استفاده و نگهداری، قدرت بالا، هزینه اندک تولید و دوام بالا به محبوب ترین اسلحه میان اسلحه های تهاجمی در جهان تبدیل شد. سلاح های AK - M ( تولید شده در سال ۱۹۵۹ میلادی ) ، AK - 74 با کالیبر پایین تر ۵٬۴۵ میلی متری ( تولید در سال ۱۹۷۴ میلادی ) و Type - 56 مدل تولید چین AK - 47 از مشهورترین انواع کالاشنیکف هستند. از زمان آغاز تولید این سلاح تاکنون بیش از ۲۰۰ میلیون قبضه کلاشنیکف در شوروی و کشورهای دیگر ساخته شده است. بنابر آمار، مسلسل کلاشنیکُف طی ۵۰ سال گذشته بیش از بقیه انواع مسلسل ها، چه در دست انقلابیون و چه توسط نیروهای نظامی و امنیتی، برای کشتار به کار رفته است. سازنده این اسلحه میخائیل کلاشنیکف گفته که هر وقت می بینم اسلحه ای که برای دفاع از کشورم دست گروه های تروریستی است از خود می پرسم چه شد که این اتفاق افتاد؟ کاش به جای آن یک ماشین چمن زنی خلق میکردم . [ ۲] از حدود ۵۰۰ میلیون تفنگ در جهان، در سال ۲۰۰۴، حدود ۱۰۰ میلیون آن ها از خانوادهٔ کلاشنیکف بودند. [ ۳]
عکس کلاشینکفعکس کلاشینکفعکس کلاشینکفعکس کلاشینکف

کلاشینکف (فیلم ۲۰۲۰). کلاشینکف ( روسی: Калашников ) یک فیلم سینمایی بیوگرافی روسی محصول سال ۲۰۲۰ که در مورد تجارب مخترع افسانه ای میخائیل کلاشنیکف و پروژه سرنوشت ساز او، تفنگ تهاجمی کلاشنیکف است. [ ۳] [ ۴] [ ۵] [ ۶]
اولین نمایش این فیلم در روسیه در تاریخ ۲۰ فوریه سال ۲۰۲۰ انجام شد. [ ۷] [ ۸]
دربارهٔ مخترع و طراح اسلحه های کوچک میخائیل تیمافییویچ کالاشنیکف است. امروز به سختی می توان کسی را پیدا کرد که این اسم را نشناسد. با این حال، همه نمی دانند که او چه مسیری طولانی و خارق العاده را طی کرده تا در سن ۲۸ سالگی اسلحه افسانه ای AK - 47 را خلق کند. سلاح وی آنچنان ساده است که تنها در کارگاهی که امکان خانکشی لوله وجود دارد امکان ساخت این سلاح نیز موجود است، علاوه بر آن سلاح معروف کالاشنیکف سلاحیست که نیاز چندانی به تمیزکاری ندارد و رفع گیر آسان و برد نسبتاً قابل توجهی دارد. [ ۹] [ ۱۰]
کار بر روی فیلم در اوت ۲۰۱۸ آغاز شد، فیلمبرداری از جمله در املاک Apraksins، منطقه دیمیتروسکی، استان مسکو، در جمهوری کریمه، در شهر تورژوک، استان تور و در نزدیکی سن پترزبورگ، صحنه هایی با لوکوموتیو فیلمبرداری شد.
در ۱۵ فوریه سال ۲۰۲۰، نمایش ویژه این فیلم در شهر ایژوسک انجام شد. [ ۱۱] این فیلم با اکران سینمایی در روسیه در تاریخ ۲۰ فوریه سال۲۰۲۰ اکران عمومی شد.
عکس کلاشینکف (فیلم ۲۰۲۰)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

کلاشینکف یک فیلم درام ایرانی به کارگردانی سعید سهیلی محصول سال ۱۳۹۲ می باشد. این فیلم برای نخستین بار در سی و دومین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر به نمایش درآمد.
قسمت هایی از این فیلم در بیمارستان فیروزآبادی و دژ رشکان در شهر ری و همچنین صحنه های پایانی فیلم در برج میلاد تصویربرداری شده است.
...
[مشاهده متن کامل]

داستان در مورد جوان سربازی است که خواهرش مورد آزار و اذیت فرد ناشناسی قرار می گیرد و وی با شنیدن این خبر، چون با مرخصی او موافقت نمی شود از روی نگرانی با سلاح کلاشنیکفی که به منظور حفاظت از یک بانک تحویل وی داده شده است، ترک پست کرده و بعد از درگیری با شوهر خواهرش او را به قتل می رساند. او برای تهیه هزینه عمل خواهرش بسیار تلاش کرده و در این راه شخصیت های جدیدی وارد داستان می شوند.
• مهدی ناصاری، منتقد سینما، لوکیشن فیلم برداری این فیلم را با لوکیشن فیلمبرداری چند متر مکعب عشق مشترک دانست که به عقیده وی از فقر موضوعی این فیلم نشأت می گیرد.
• احسان ناظم بکایی، منتقد سینما، روند داستانی فیلم را بین درام و کمدی، سرگردان دانست.
• محمدرضا شهیدی فرد، فیلم را تأسف برانگیز توصیف کرد. وی فیلم کلاشینکف را مروج رفتارهای غیراخلاقی و خودسری های اجتماعی دانست.
• بشیر حسینی، پیام فیلم را ضعف قانون و امنیت در جامعه و لزوم اجرای عدالت به صورت سلیقه ای توسط هر یک از افراد دانست که مبلغ آنارشیسم می باشد.
• طهماسب صلح جو، این فیلم را دلنشین و احیاگر سینمای ایران برشمرد و آن را ادای احترامی به فیلم فارسی خواند.

کلاشینکفکلاشینکف
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/کلاشینکف_(فیلم_۱۳۹۲)
نوعی تفنگ روسی
سلاح یا تفنگ
نوعی تفنگ
another name for . AK - 47

بپرس