کفیر اب

دانشنامه عمومی

کفیر آب. کفیر آب بلورهای دارای اندازه متوسط در حدود ۵ میلی متر است که در خانه به صورت کشت در آب و با افزودن شکر ( ۲ قاشق خوراک خوری برای هر لیتر ) و میوه های خشک ( به عنوان یک منبع نیتروژن، مانند انجیر و کشمش ) کشت داده می شوند و پس از هر بار تخمیر ۲۴ تا ۴۸ ساعت، بلورها را با با آبکش غیرفلزی شسته و دوباره در تنگ آب و با افزودن شکر و جند دانه میوه خشک کشت داده می شوند. [ ۱] [ ۲]
مصرف کفیر آّب بر روی حرکت روده، سهولت در هضم، تقویت ایمنی، کاهش شدت و مدت اسهال، اختلال خواب، افسردگی و اختلالات زیاد فکری مؤثر می باشد و به بازسازی فلور میکروبی غشاهای مخاطی سراسر دستگاه گوارش کمک می کند.
کفیر آب ( Water kefir ) با استفاده از شکر ، آب میوه یا آب نارگیل تهیه می شود. کفیر آب برای تخمیر اغلب نیاز به یک استارتر دارد. شما می توانید از کفیر کشت داده شده و یا دانه کفیر آبی بسته به اینکه چند وقت یکبار می خواهید نوشیدنی کفیر آبی تهیه کنید استفاده کنید. [ ۳]
کفیر شیر مزه دوغ خوشمزه را دارد. البته طعم و مزه اش به خصوص بوده و با توجه به نوع شیر و سطح تخمیر متفاوت می باشد. در صورت تخمیر کامل می توان طعم عالی ترش و گازدار بودنش را حس کنید در صورتی که تخمیر کوتاه مدت دارای عطر و طعم ملایم تری می باشد ولی کفیر آبی مزه ای شیرین با عطر و طعم کمی تخمیر شده دارد و به نسبت از کفیر شیر خوشمزه تر می باشد. [ ۴]
دانه های کفیرآّب دارای خاصیت دائمی رشد و تکثیر هستند تا جمعیت آنها همیشه ثابت و پایدار بماند. ترکیبات دانه های کفیر به چند چیز حساس می باشند که در صورت تماس با آن ها از بین رفته یا جمعیتشان کاهش می یابد:
• فلزات ( قرار گرفتن در مجاورت فلزات آن ها را مضمحل می کند )
• نور ( این میکروارگانیسم ها جهت تکثیر و عمل کرد مناسب نیاز به تاریکی دارند )
• هرگونه مواد پادزیست ( حتی کلر موجود در آب لوله کشی شهری روی آن ها تأثیر منفی دارد )
• حرارت ( دمای بالا تأثیر منفی بر آن ها گذاشته و به سرحد داغی که برسد آن ها را از بین می برد )
عکس کفیر آبعکس کفیر آب
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران