کَشک و بادنجان
از غذاهای ایرانی (← آشپزی_ایرانی،_مکتب)، نیز از انواع پیش غذا، فراهم آمده از بادنجان پوست گرفتۀ ورقه ورقه یا لهیده، کشک ساییده، پیاز خردکرده، روغن و نمک، با تزئین سیرداغ، نعناع داغ، زعفران ساییده. برخی بادنجان را پس از سرخ کردن می کوبند و با کشک و آرایه های دیگر می آرایند؛ برخی نیز به بادنجان سرخ شده کشک می افزایند و چند دقیقه ای روی آتش ملایم می گذارند تا کشک در نسوج بادنجان رسوخ کند. برخی روی مخلوط بادنجان مایۀ قیمه نیز می ریزند.