کشری

دانشنامه عمومی

کُشَری یک خوراک سنتی مصری است؛ که بر پایهٔ برنج، ماکارونی، سس گوجه فرنگی، پیاز سرخ شده، سرکه، سیر، عدس قهوه ای و نخود درست می شود.
کشری بیشتر خوراک گیاهخوارهاست؛ و میان خانواده های مسیحی رواج بیشتری دارد.
کشری محبوب ترین، ارزان ترین غذای مصری و مشترک میان همهٔ مردم است. همه رستورانهای مصری در منوی خود کشری را سرو می کنند.
کشری بسیار شبیه به غذاهای هندی و پاکستانی است که با برنج و عدس درست می شوند و گمان می رود که دستور پخت کشری همراه با کارگران پاکستانی وارد مصر شده است.
همچنین کشری یکی از غذاهای محبوب در سوریه، اردن، اسرائیل، فلسطین، و لبنان است.
شیوه پختن کشری شبیه به همان عدس پلوی ایرانی است. با این تفاوت که همراه با عدس، ماکارونی و سس گوجه فرنگی، پیاز سرخ شده، سرکه و نخود هم افزوده شده و همه مواد در یک قابلمه دربسته دم می کشند. کشری دارای مقدار بسیار بالای نشاسته و کالری است و برای افرادی که اضافه وزن یا چربی خون دارند پیشنهاد نمی شود.
عکس کشریعکس کشری
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران