کره کاکائو نوعی روغن گیاهی است که از دانه های کاکائو گرفته می شود. [ ۱] این کره دارای ۴۰ تا ۶۰ درصد چربی اشباع شده بوده و دارای عطر و رایحه شکلات است. [ ۲] رنگ آن زرد بوده و نقطه ذوب آن معمولاً بین ۳۴ تا ۳۸ درجه سانتیگراد است. کره کاکائو برخلاف پودر کاکائو تنها حاوی مقدار ناچیزی کافئین است. [ ۱]
این کره علاوه بر اینکه در تولید انواع شکلات و شیرینی کاربرد دارد، در بهداشت پوست مفید بوده و برای تولید برخی لوازم آرایشی نیز به کار می رود. همچنین این کره کاربرد پزشکی نیز دارد. [ ۲] به دلیل نقطه ذوب مناسب ( بیش از دمای اتاق و کمتر از دمای بدن ) در تولید برخی از شیاف ها از کره کاکائو استفاده می شود. [ ۱]
پس از خشک کردن دانه های کاکائو در مقابل آفتاب یا با روش های صنعتی، ابتدا این دانه ها تفت داده شده و سپس تحت اثر فشار، روغن گیری می شوند. [ ۳]
در تولید صنعتی شکلات در ایران، معمولاً روغن های جایگزین به جای کره خالص کاکائو به کار می روند. دلیل این امر قیمت بالای کره کاکائو نسبت به روغن های گیاهی دیگر است. [ ۴]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین کره علاوه بر اینکه در تولید انواع شکلات و شیرینی کاربرد دارد، در بهداشت پوست مفید بوده و برای تولید برخی لوازم آرایشی نیز به کار می رود. همچنین این کره کاربرد پزشکی نیز دارد. [ ۲] به دلیل نقطه ذوب مناسب ( بیش از دمای اتاق و کمتر از دمای بدن ) در تولید برخی از شیاف ها از کره کاکائو استفاده می شود. [ ۱]
پس از خشک کردن دانه های کاکائو در مقابل آفتاب یا با روش های صنعتی، ابتدا این دانه ها تفت داده شده و سپس تحت اثر فشار، روغن گیری می شوند. [ ۳]
در تولید صنعتی شکلات در ایران، معمولاً روغن های جایگزین به جای کره خالص کاکائو به کار می روند. دلیل این امر قیمت بالای کره کاکائو نسبت به روغن های گیاهی دیگر است. [ ۴]
wiki: کره کاکائو