کره بادام هندی ( انگلیسی: Cashew butter ) یک پخشینه است که از بادام هندی پخته شده یا برشته شده تهیه می شود. این کره، خامه ای و دارای طعم قوی است و در صورت ذخیره سازی، مواد جامد و روغن های آن به راحتی از هم جدا می شوند. کره بادام هندی دارای مقدار زیادی پروتئین، چربی غیراشباع و ویتامین های گروه ب می باشد. [ ۱]
یک قاشق غذاخوری از کره بادام هندی فاقد نمک، دارای ۹۴ کالری است و ۱۲ درصد از مقدار روزانه چربی و ۸ درصد از چربی اشباع روزانه یک فرد را تأمین می کند. [ ۲] هرچند نسبت به بیشتر دانه های آجیل دارای چربی کمتری است. [ ۳]
با توجه به نظر خدمات توسعه مشارکتی دانشگاه کنتاکی، به خاطر اینکه کره بادام هندی خام نسبت به گونه برشته شده دارای مواد مغذی بیشتری است، بهتر است این نوع از کره بادام هندی مصرف گردد. [ ۴]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفیک قاشق غذاخوری از کره بادام هندی فاقد نمک، دارای ۹۴ کالری است و ۱۲ درصد از مقدار روزانه چربی و ۸ درصد از چربی اشباع روزانه یک فرد را تأمین می کند. [ ۲] هرچند نسبت به بیشتر دانه های آجیل دارای چربی کمتری است. [ ۳]
با توجه به نظر خدمات توسعه مشارکتی دانشگاه کنتاکی، به خاطر اینکه کره بادام هندی خام نسبت به گونه برشته شده دارای مواد مغذی بیشتری است، بهتر است این نوع از کره بادام هندی مصرف گردد. [ ۴]

wiki: کره بادام هندی