کتو ای

پیشنهاد کاربران

کتوای ( به انگلیسی: kathoey ) و در زبان تای กะเทย یا لیدی بوی ( به انگلیسی: ladyboy ) یک اصطلاح است که در فرهنگ تایلندی به تراجنسیتی ها یا مردان زن نمای همجنس گرا گفته می شود . کتوای ها را به عنوان جنسیت سوم می شناسند . اصطلاح ladyboy توسط اروپایی ها به کتوای ها نسبت داده شده است که و به عنوان یک اصطلاح شناخته شده در جنوب شرق آسیا استفاده می شود.
...
[مشاهده متن کامل]

اصطلاح کتوای را نمی توان معادل اصطلاح تراجنسی قرار داد. دو اصطلاح برای کتوای ها وجود دارد. یکی sao praphet song به معنای ترنس زن یا شخصی که خود را زن میداند و phet thi sam به معنای جنسیت سوم . محققی به نام پیتر جکسون بیان می کند اصطلاح کتوای ابتدا برای افراد دوجنسه استفاده می شده اما در قرن بیستم از این اصطلاح برای توصیف مردان مبدل پوش استفاده می شود
کتوای ها عمدتاً در مشاغلی فعالیت می کنند که زنان مربوط است مانند کار در فروشگاه ها، رستوران ها، سالن های زیبایی و همچنین کارخانه ها. همچنین کتوای ها به کارهایی دیگر همچون کار در کاباره ها و مراکز توریستی و تن فروشی نیز مشغول هستند.
کتوای ها در فرهنگ تایلند بسیار شناخته شده تر و مقبول تر از تراجنسیتی ها در فرهنگ غرب یا هیجراها در فرهنگ هند هستند. بسیاری از مدل ها، بازیگران یا خواننده ها در تایلند کتو ای هستند، همچنین مجلات و روزنامه ها برندگان مسابقات زیباترین زن و زیباترین کتو ای را در کنار هم قرار می دهند. این موارد محدود به شهرها نیست بلکه کتو ای ها در روستاها نیز هستند و مسابقات زیباترین کتو ای نیز به عنوان مسابقات محلی در روستاها برگزار می شود.
در فرهنگ تایلند اعتقادی به نام کارما وجود دارد و بعضی از مردمان تایلند اعتقاد دارند علت کتو ای گناهان فرد در زندگی گذشته است به همین علت فرد را لایق ترحم می دانند، نه سرزنش .
کتو ای ها با مسایل اجتماعی و حقوقی زیادی مواجه می شوند. خانواده ها از اینکه فرزندشان یک کتو ای شود احساس سرخوردگی می کنند. اما به هر حال کتو ای ها مقبولیت بیشتری در تایلند نسبت به باقی کشورهای آسیایی دارند.
در سال ۱۹۹۳ کالج تربیت معلم تایلند یک محدودیت نیمه رسمی را به اجرا در آورد که طی آن همجنس گرایان ( که شامل کتو ای ها هم می شود ) اجازه ثبت نام در دوره های آموزشی برای کودکستان و مدارس ابتدایی را ندارند. در ژانویه ۱۹۹۷ موسسه rajabhat ( موسسه ناظر بر کالج های تایلند ) اعلام کرد این محدودیت از ابتدای سال تحصیلی ۱۹۹۷ در تمامی کالج های تایلند لازم الاجرا است. این محدودیت در سال های پس از اینکه وزیر آموزش و پرورش عوض شد، از بین رفت

کتو ایکتو ای
منابع• https://fa.wikipedia.org/wiki/کتو_ای

بپرس