کتاب راهنمای میشلن

دانشنامه عمومی

کتاب راهنمای میشلن ( به فرانسوی: Guide Michelin ) سری کتاب های راهنمایی است که شرکت لاستیک سازی میشلن در فرانسه آن را منتشر می کند. در میان این سری از کتاب ها مشهورترین آن کتابی است که به ارزیابی کیفیت غذای رستوران ها و نشان دادن آن با ستاره پرداخته است و کتاب راهنمای رستوران و هتل میشلن نامیده می شود. رنگ جلد این کتاب همواره قرمز است و کتاب قرمز میشلن ( به فرانسوی: Guide rouge ) نیز نامیده می شود. فروش سالیانه این کتاب که رستوران های چندین کشور مختلف را بررسی کرده است، از یک میلیون جلد در سال فراتر می رود. [ ۱]
عنوان دیگر این سری از کتاب ها کتاب راهنمای سفر میشلن است که رنگ جلد آن سبز می باشد و کتاب سبز میشلن ( به فرانسوی: Guide vert ) نیز نامیده می شود. این کتاب به معرفی جاها و نقشهٔ جاده های چندین کشور پرداخته است.
( یک ستاره ) - بسیار خوشمزه.
( دو ستاره ) - مزهٔ عالی. چشیدن طعم غذاهای این رستوران، ارزش دور شدن از مسیر را در طی یک سفر دارد.
( سه ستاره ) - طعم استثنایی. چشیدن طعم غذاهای این رستوران، ارزش انجام سفر بخاطر آن را دارد.
عکس کتاب راهنمای میشلن
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس