لغت نامه دهخدا
فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
کباب پز وسیله ای برای پخت وپز مواد غذایی بخصوص گوشت قرمز و یا سفید است که در آن گرما به طور مستقیم از زیر و یا از بالا به ماده غذایی می تابد.
کباب پزها امروز بر حسب نوع سوخت و یا انرژی گرمایی به 3 دسته تقسی می شوند.
• کباب پز ذغالی
• کباب پز گازی
ویژگی مهم کباب پزهای تابشی بدون دود بودن آنها است.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفکباب پزها امروز بر حسب نوع سوخت و یا انرژی گرمایی به 3 دسته تقسی می شوند.
• کباب پز ذغالی
• کباب پز گازی
ویژگی مهم کباب پزهای تابشی بدون دود بودن آنها است.
wiki: کباب پز
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید