کباب هندوانه

دانشنامه عمومی

کباب هندوانه قاچ های هندوانه است که مانند گوشت بر روی، آتش کباب شده باشد. با این روش تکه های هندوانه مزه متفاوت و مطلوبی پیدا می کنند. [ ۱]
ممکن است تکه های هندوانه تنوری یا خوابانده شوند یا در فر پخته شوند. با توجه به روش تهیه، زمان آماده شدن آن از چند دقیقه تا بیش از ۲ ساعت متغیر است. کباب هندوانه همچنین به عنوان شبه گوشت به گیاه خواران پیشنهاد می گردد.
عکس کباب هندوانهعکس کباب هندوانه
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران