کباب بلغاری ( بلغاری: кебапче ) بشقابی حاوی گوشت چرخ کرده با ادویه های مختلف است. گوشت کباب شده به شکل یک استوانه دراز و شبیه هات داگ است. معمولاً مخلوطی از گوشت خوک و گوشت گوساله در تهیه آن به کار میرود، در بعضی از دستور تهیه ها هم فقط از گوشت گوساله یا گوشت خوک استفاده شده است.
• راسته گوساله
• پیاز
• فلفل دلمه
• روغن مایع
• فلفل سیاه و نمک
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف• راسته گوساله
• پیاز
• فلفل دلمه
• روغن مایع
• فلفل سیاه و نمک

wiki: کباب بلغاری