کباب بلغاری

دانشنامه عمومی

کباب بلغاری ( بلغاری: кебапче ) بشقابی حاوی گوشت چرخ کرده با ادویه های مختلف است. گوشت کباب شده به شکل یک استوانه دراز و شبیه هات داگ است. معمولاً مخلوطی از گوشت خوک و گوشت گوساله در تهیه آن به کار میرود، در بعضی از دستور تهیه ها هم فقط از گوشت گوساله یا گوشت خوک استفاده شده است.
راسته گوساله
پیاز
• فلفل دلمه
روغن مایع
فلفل سیاه و نمک
عکس کباب بلغاری
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران